Dahili Blog – Pazarlama Stratejileri – Pazarlama Alanı – Pazarlama Alanında Ödev Yaptırma Fiyatları – Ücretli Pazarlama Ödevi – Pazarlama Stratejileri – Ödev Yaptırma

0 (312) 276 75 93 @ İletişim İçin Mail Gönderin bestessayhomework@gmail.com - 7/24 hizmet vermekteyiz... @@@ Ödev Yaptırma, Proje Yaptırma, Tez Yaptırma, Makale Yaptırma, Essay Yaptırma, Literatür Taraması Yaptırma, Vaka İncelemesi Yaptırma, Research Paper Yaptırma, Akademik Makale Yaptırma, İntihal Oranı Düşürme, İstatistik Ödev Yaptırma, İstatistik Proje Yaptırma, İstatistik Tez Yaptırma, İstatistik Makale Yaptırma, İstatistik Essay Yaptırma, Edebiyat Ödev Yaptırma, Edebiyat Proje Yaptırma, Edebiyat Tez Yaptırma, İngilizce Ödev Yaptırma, İngilizce Proje Yaptırma, İngilizce Tez Yaptırma, İngilizce Makale Yaptırma, Her Dilde Ödev Yaptırma, Hukuk Ödev Yaptırma, Hukuk Proje Yaptırma, Hukuk Tez Yaptırma, Hukuk Makale Yaptırma, Hukuk Essay Yaptırma, Hukuk Soru Çözümü Yaptırma, Psikoloji Ödev Yaptırma, Psikoloji Proje Yaptırma, Psikoloji Tez Yaptırma, Psikoloji Makale Yaptırma, İnşaat Ödev Yaptırma, İnşaat Proje Yaptırma, İnşaat Tez Yaptırma, İnşaat Çizim Yaptırma, Matlab Yaptırma, Spss Yaptırma, Spss Analizi Yaptırmak İstiyorum, Ücretli Spss Analizi, İstatistik Ücretleri, Spss Nedir, Spss Danışmanlık, İstatistik Hizmeti, Spss Analizi ve Sonuçların Yorumlanması, Spss Ücretleri, Tez Yazdırma, Ödev Danışmanlığı, Ücretli Ödev Yaptırma, Endüstri Mühendisliği Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Matlab Ödev Yaptırma, Tez Danışmanlığı, Makale Danışmanlığı, Dış Ticaret ödev YAPTIRMA, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum

Dahili Blog – Pazarlama Stratejileri – Pazarlama Alanı – Pazarlama Alanında Ödev Yaptırma Fiyatları – Ücretli Pazarlama Ödevi – Pazarlama Stratejileri – Ödev Yaptırma

10 Şubat 2023 En çok Okunan blog site En iyi ücretsiz blog siteleri 0
Seo Faktörü – Pazarlama Stratejileri – Pazarlama Alanı – Pazarlama Alanında Ödev Yaptırma Fiyatları – Ücretli Pazarlama Ödevi – Pazarlama Stratejileri – Ödev Yaptırma

Dahili Blog

Dahili blog kavramı, onu benimsemeye istekli şirketler için bir takım zorluklar doğurur. Blogları, bazıları tartışılan birçok harika şekilde kullanabilirsiniz.

Paradan tasarruf etmek, insanların işini kolaylaştırmak ve bilgilere erişimi kolaylaştırmak için dahili blogları yenilikçi bir şekilde kullanan Disney Channel örneğine baktık. Bu bölümde dahili blogların kullanımlarını daha derinlemesine inceleyeceğiz ve şirketinizde blog yazmaya nasıl başlayabileceğinize dair kısa bir genel bakış sunacağız. Blog oluşturmanın faydalarına ve dahili bir blog oluşturma stratejisinin nasıl geliştirileceğine bakıyoruz.

DAHİLİ BLOGLAMA NASIL BAŞLAR?

Blog yazma, yönetici kararıyla veya taban desteğiyle şirketinizde dahili olarak başlayacaktır. Her iki yol da benzersiz zorluklar doğurur. Herhangi bir yeni fikirde olduğu gibi, blogların kullanımına yüksekten karar vermek zorlu bir senaryo oluşturabilir.

Denenmiş ve doğrulanmış yöntem, çalışanlarınıza yeni aracın faydalarını gösterirken hem orta düzey yönetim hem de taban düzeylerinde katılım ve sahiplik elde etmektir. Şirketin bu seviyelerindeki önemli kişilerden erken onay almak, blog yazmanın insanlara dayatılmadığı, bunun yerine şirket liderleri tarafından kullanıma sunulduğu ve ayrıca taban tarafından savunulduğu ve yöneticiler tarafından teşvik edildiği anlamına gelir.

Çalışanlar genellikle siz onlara söylediniz diye blog yazmaya başlamazlar. Bununla birlikte, doğru bir şekilde kullanıldığında blog yazmanın sağlayabileceği değerin ve zaman tasarrufunun farkında olan akıllı çalışanlar genellikle bu fikri hızla benimser. Blog yazmayı teşvik etmeye karar verdiğinizde, her çalışanın blogu kullanmayı tercih etmeyeceğini unutmamak önemlidir.

Birçok çalışan zaten başka işlerle meşgul, yönetimin niyetine güvenmeyebilir veya blog yazmanın veya blog yazmanın değerinin farkında olmayabilir.

Bu sorunların her birinin bir çözümü olsa da, genellikle bu duygularla mücadele etmenin en kolay yolu, onlarla hiç mücadele etmemek ve çalışanların bir seçim yapmasına izin vermektir. En iyi blog yazarları, ister şirket içinden ister şirket dışından olsun, blog yazmaya başlamayı seçen kişilerdir, çünkü onlara bunun kendi çıkarlarına en iyi şekilde hizmet ettiğini söylediğiniz için değil, bunu yapmanın faydalarını gördükleri içindir.

Blog yazmaya başlamanın ikinci yolu daha yaygındır: çalışanlar blog yazmaya başlamak ister. Fikir, çalışanların takımlarının veya bir bütün olarak şirketin faydasını gördüğü ve bir blog başlatmak istediği, tabandan gelen bir talep olarak ortaya çıkıyor. Bazı ekipler, faydalarını gördükleri için blogları kendi başlarına kullanmaya başlarlar ve hiçbir şey onları blogları kullanmaktan alıkoyamaz. Diğerleri, blog oluşturmak için yeni bir sunucu veya mevcut sunucularda alan talep edecektir.

Blog oluşturma nasıl başlarsa başlasın, çalışanları şirket içinde blogları kullanmaya teşvik etmelisiniz (blog oluşturma stratejinize uygun olduğunu varsayarak). Belge paylaşımı veya yeni fikirlerin beyin fırtınası için blogların kullanılması gibi, blog yazmak için yeni ve yenilikçi kullanımlar önerin. Resmi blogları uygulayın.


Blogger
WordPress blog
En iyi ücretsiz blog siteleri
Blogumu kimler ziyaret etmiş
En çok Okunan blog siteleri
Blogspot
Kişisel blog siteleri
En iyi blog siteleri


Bir taban hareketi, çalışanlarınızın yeni fikirlerini desteklediğinizi ve bu heyecan verici yeni aracı sahiplenmelerine izin verdiğinizi dürüstçe söyleyebileceğiniz anlamına gelir. Bir blog oluşturma politikasına ihtiyacınız varsa, çalışanların bunu hazırlamasına izin verin. Harici çalışan bloglarından haberdarsanız, onları dahili olarak da önemsedikleri şeyler hakkında blog yazmaya teşvik edin.

Nasıl başlamayı planlıyor olursanız olun, sonunda harici bloglarla iç bloglarınız için bir plan ve strateji oluşturmanız gerekir, hedef kitle dünyadır; dahili blogların hedef kitlesi şirketinizdir, bu da memnun edebileceğiniz kişilerin personeliniz, yöneticileriniz ve yöneticileriniz olduğu anlamına gelir. “Popüler” dahili blog yazarı diye bir şey olmasa da, tipik olarak bir CEO blogu bir mühendisin blogundan daha sık okunur (elbette diğer mühendisler hariç).

Düzgün uygulanan bir blog oluşturma stratejisi, hem şirketten çalışanlara hem de benzer düşünen kişiler arasındaki iletişimi artıracaktır; kronolojik halka açık tartışmaların gerçekleşmesine izin vererek e-postayı azaltın; yeni fikirler üretmek; şirketinizi daha akıcı ve dinamik hale getirin; ve personelinizi güçlendirin.

Düzgün bir şekilde uygulanan bir blog oluşturma stratejisinin nihai sonucu, daha mutlu, daha motive ve nihayetinde daha verimli çalışanlardır ki bu asla kötü bir şey değildir.

BLOGLAR DAHİLİ OLARAK NASIL KULLANILIR?

Blogları dahili olarak çeşitli şekillerde kullanabilirsiniz. Hepsini listelemek yerine, şirketinizin dahili blogları kullanabileceği en iyi sekiz yolu göstereceğim. Bu liste, blog yazmanın olabileceği düşük maliyetli, yüksek benimseme teknolojisinden yararlanmanın yolları hakkında bazı düşünceler uyandırmalıdır.

• Proje yönetimi iletişimi
• İç iletişim ve pazarlama
• Fikir üretme ve inceleme
• Çalışan katılımı ve bağlantısı
• Tüm organizasyonla ekip ve proje iletişimi
• Dahili ekip ve proje iletişimi
• İdari iletişim
• Dinamik ekip oluşturma

PROJE YÖNETİMİ

Proje yönetimi, insanların son teslim tarihine sadık kalırken bilgili ve motive olmalarını sağlamakla ilgilidir. Proje yönetimi görevleri, bilgi eksikliği ve iletişim eksikliği nedeniyle başarısız olur.

Proje yönetimi blogları dört hedefe ulaşmaya çalışır:

• Herkesi projenin ilerleyişi hakkında bilgilendirin.
• Önemli belgeleri arşivleyin.
• Tartışma konularını gündeme getirin.
• Proje ekibinin tüm üyelerini dahil edin.

Proje yönetimi doğası gereği bilgiye dayalı karar verme olduğundan, proje yönetimi blogları proje yöneticisi ve ekibin ileri geri iletişim kurmasına olanak tanır. Bazı proje yönetimi blogları tamamen açıktır ve ekipteki herkesin gönderi paylaşmasına ve yorum yapmasına izin verir.

Bunlar genellikle projenin ilerlemesini sağlamanın ve dahil olan herkesin katkılarını teşvik etmenin güçlü yollarıdır. Proje yönetimi için blogları kullanan bazı şirketlerin bir proje yöneticisine ihtiyacı yoktur çünkü ekip sürecin tamamen sahibidir ve başarının tüm ödülünü alır.

Büyük veya küçük ekiplerde belge yönetimi, proje yönetiminin en zor yönlerinden biri olabilir. Önemli bir belgenin en güncel kopyasına kimin sahip olduğunu, kimin hangi belge üzerinde çalıştığını ve her bir belgenin kime gitmesi gerektiğini takip etmek, gelişmiş proje yönetimi yazılımlarıyla bile zor olabilir. Proje yönetimi blogları, insanların belgelere organize bir şekilde katkıda bulunmasına olanak sağlamak için kurulabilir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir