E-Ticaret – Pazarlama Stratejileri – Pazarlama Alanı – Pazarlama Alanında Ödev Yaptırma Fiyatları – Ücretli Pazarlama Ödevi – Pazarlama Stratejileri – Ödev Yaptırma

0 (312) 276 75 93 @ İletişim İçin Mail Gönderin bestessayhomework@gmail.com - 7/24 hizmet vermekteyiz... @@@ Ödev Yaptırma, Proje Yaptırma, Tez Yaptırma, Makale Yaptırma, Essay Yaptırma, Literatür Taraması Yaptırma, Vaka İncelemesi Yaptırma, Research Paper Yaptırma, Akademik Makale Yaptırma, İntihal Oranı Düşürme, İstatistik Ödev Yaptırma, İstatistik Proje Yaptırma, İstatistik Tez Yaptırma, İstatistik Makale Yaptırma, İstatistik Essay Yaptırma, Edebiyat Ödev Yaptırma, Edebiyat Proje Yaptırma, Edebiyat Tez Yaptırma, İngilizce Ödev Yaptırma, İngilizce Proje Yaptırma, İngilizce Tez Yaptırma, İngilizce Makale Yaptırma, Her Dilde Ödev Yaptırma, Hukuk Ödev Yaptırma, Hukuk Proje Yaptırma, Hukuk Tez Yaptırma, Hukuk Makale Yaptırma, Hukuk Essay Yaptırma, Hukuk Soru Çözümü Yaptırma, Psikoloji Ödev Yaptırma, Psikoloji Proje Yaptırma, Psikoloji Tez Yaptırma, Psikoloji Makale Yaptırma, İnşaat Ödev Yaptırma, İnşaat Proje Yaptırma, İnşaat Tez Yaptırma, İnşaat Çizim Yaptırma, Matlab Yaptırma, Spss Yaptırma, Spss Analizi Yaptırmak İstiyorum, Ücretli Spss Analizi, İstatistik Ücretleri, Spss Nedir, Spss Danışmanlık, İstatistik Hizmeti, Spss Analizi ve Sonuçların Yorumlanması, Spss Ücretleri, Tez Yazdırma, Ödev Danışmanlığı, Ücretli Ödev Yaptırma, Endüstri Mühendisliği Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Matlab Ödev Yaptırma, Tez Danışmanlığı, Makale Danışmanlığı, Dış Ticaret ödev YAPTIRMA, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum

E-Ticaret – Pazarlama Stratejileri – Pazarlama Alanı – Pazarlama Alanında Ödev Yaptırma Fiyatları – Ücretli Pazarlama Ödevi – Pazarlama Stratejileri – Ödev Yaptırma

15 Kasım 2022 e-ticaret nasıl yapılır ? E-ticaret Trendyol 0
TİCARET SİSTEMİ GELİŞİMİ

E-Ticaret

Web sitesinin tasarımı, müşterileri çekmek, tatmin etmek ve elde tutmak için çok önemli olabilir. Site tasarımı ve gezilebilirlik, bilgi ve içerik, güvenilirlik ve etkileşim gibi ilgili konuları özetleyin.

Web sitesi bir elektronik hizmet ortamı olduğundan, e-hizmet ortamı terimini kullanırlar ve hizmet tesislerinin fiziksel tasarım yönlerinin Web sitelerine uygulanmasını önerirler. Servis ortamı tasarımına yönelik önerilere dayanarak, ortam koşullarını (atmosferik, bağlam, tasarım, eğlence değeri), mekansal düzeni ve işlevselliği (site düzeni, gezinilebilirlik ve güvenilirlik) ve işaretleri, sembolleri ve yapıları (ürün bilgileri, metin ve grafikler).

Bulguları, işaretlerin, sembollerin ve eserlerin (bilgi boyutu) ve ortam koşullarının (eğlence boyutu) müşteri tutumunu ve satın alma niyetini güçlü bir şekilde etkilediğini göstermektedir. Mekânsal düzen ve işlevsellik özellikleri, tutumu etkiler ancak satın alma niyetini etkilemez.

Web sitesi tasarımcılarının site ziyaretçilerinde akış durumunu, özellikle kontrol, meydan okuma ve teşvik duygusuyla ilişkili akış öğelerini teşvik etmeye çalışmasını önerir. Belirli fikirler arasında, sorunsuz gezinmeye izin vermek ve etkileşimli hızı mümkün olduğunca artırmak için hata mesajlarını ve ölü bağlantıları ortadan kaldırmak yer alır.

Ayrıca, bilgi, sürekli olarak bir başlıkta veya kenar çubuğunda sağlanan karşılaştırmalı reklam yoluyla veya dolaylı olarak grafik açılır pencere veya kayan reklamlar aracılığıyla doğrudan sunulabilir. Web sitesi tasarımının daha deneyimsel yönü için karmaşıklığı (sitenin sunduğu bilgi miktarı), yeniliği ve etkileşimi dikkate alır.

Çalışma sonuçları, karmaşık Web sitelerinin yararlı (ancak dikkat dağıtıcı) olarak algılandığını, etkileşimin ise akış yaratmanın, kontrol, merak ve ilgi yoluyla çalışmanın anahtarı olduğunu gösteriyor. Yenilik, heyecan uyandıran merakla akışı kolaylaştırır, ancak hedonik Web sitesi performansını baltalar. Bu genel önerilere, çevrimiçi alıcıları elde tutmak için üç özel yönetim önerisi ekleyebiliriz.

İlk olarak, insan-bilgisayar etkileşiminin multidisipliner alanı, insanların bilgi işlem teknolojisiyle nasıl etkileşime girdiğinin incelenmesidir. Bu alandaki uzmanlar, Web sitelerinin kullanışlı, kullanılabilir ve estetik açıdan hoşa gitmesi için tasarımı ve işletilmesi konusunda tavsiyelerde bulunurlar.

Bu öneri önemsiz görünse de, pek çok işletme müşterilerini beceriksiz, sinir bozucu, yararsız, yavaş ve genellikle alışveriş yapmak için uygun olmayan yerler sunarak onları Web sitelerine çekmeye çalıştıktan sonra uzaklaştırır. Artık Web sitesi tasarım özelliklerinin Web sitesi kullanımını büyük ölçüde etkileyebileceğini biliyoruz ve aslında arka plan grafiği seçimi gibi ince ayrıntılar bile satın alma işlemini etkileyebilir.

Elbette, indirme süresini en aza indirmek veya bekleme süresi boyunca geliştirmeler sağlamak, müşteri-Web sitesi etkileşimlerini iyileştirmenin iyi yollarıdır. Profesyonel görünmeyen, yani kötü grafiklere, kötü seçilmiş yazı tiplerine ve özensiz ve kötü düzenlenmiş bölümlere sahip bir Web sitesi, potansiyel müşterilerin siteye güvenmemesine ve özellikle kötü tasarlanmış bir siteyse başka bir satıcıya yönelmesine neden olabilir. daha az bilinen bir ürün içindir.

Yerleşik çevrimiçi pazarlamacılarla rekabet etmek, ilk adım olarak sitelerini eşleştirmek veya aşmak anlamına gelir. Site etkileşim yoluyla ne kadar çok dahil edilirse, site o kadar olumlu algılanır.

Kullanımı kolay, kullanışlı ve eğlenceli bir Web sitesi, sipariş niteleyici, yani “şirketlerin rakipleriyle mücadelede kalmalarını sağlayacak” bir özellik olarak adlandırılabilir. Diğer pazarlamacılar, etkili bir Web sitesine sahip olunması gereken bir şey diyebilir.


E-ticaret siteleri
e-ticaret nasıl yapılır
E-ticaret Amazon
E-ticaret Trendyol
e-ticaret ne satabilirim
E-Ticaret Kitap
E-ticaret Nedir
E-ticaret Eğitimi


İkinci olarak, e-ticaret yöneticileri müşterileri elde tutmak istiyorlarsa bir hizmet kültürü geliştirmelidirler. Satın almanın satışla bitmeyen bir süreç olduğunu kabul etmelidirler. Müşteriler genellikle satıcılarıyla satıştan önce, satış sırasında ve satış sonrasında etkileşime girebilmek isterler.

Bilgi ve tavsiye istiyorlar. Tüccarlar bu hizmetleri sağlamaya çalışmalı ve müşterilerle ilişkilerde çabukluk, yardımseverlik ve bilgiyi vurgulamalıdır. Müşterilerin çevrimiçi satın alıp almaması, kolaylık ve rahatlıktan olumlu olarak etkilenir ve bu davranışın onların yaşam tarzına uyup uymadığından büyük ölçüde etkilenir.

Ayrıca, pazarlamacılar kendileri ve müşteriler arasında güven oluşturmaya odaklanmalıdır. Çevrimiçi satın alma üzerine yapılan araştırmalar, müşterilerin tedarikçilerine olan güveninin ilişkilerinin devam etmesinde önemli bir rol oynadığını gösteriyor.

Marka oluşturmanın temel ilkeleri çevrimiçi bağlamda uygulanmalıdır. Müşteri memnuniyetine dayalı güçlü bir marka, genellikle müşteri güveni oluşturmanın yoludur.

Çevrimiçi stratejinin bu yönünü geliştirmenin bir yolu, müşterilerin ürün geri bildirimi, birbirlerine bilgi ve hem çevrimiçi satın almayla ilgili güvensizlikleri ortadan kaldıran hem de satın almayı teşvik eden tavsiyeler sağladığı çevrimiçi toplulukların gelişimine sponsor olmaktır.

Üçüncüsü, e-ticaret pazarlamacıları, müşterilerle etkileşimlerini özelleştirmek için İnternet’in benzersiz özelliklerini kullanmalıdır. Kişiselleştirme veya özelleştirme, bir iş stratejisinin bireysel müşterilerin ihtiyaçlarına, özelliklerine ve davranışlarına uyacak şekilde uyarlanmasıdır.

Çevrimiçi müşteri tabanı büyüdükçe, müşteriyi elde tutmanın bir etkeninin, bir satıcının her bir alıcının Web sitesiyle etkileşimlerini kişiselleştirme derecesi ve başarısı olduğu açıktır.

Bu kavram CRM’de iyi bilinmesine rağmen, birçok e-pazarlamacı etkileşimleri kişiselleştirmede olması gerekenden daha az başarılıdır çünkü çabalarının kapsamını (maliyetler ve karmaşıklık) müşterilerinin arzu ettiği seviye ile eşleştirmezler. karlılığı maksimize etmek.

Bu yazarlar, müşteri değeri yaratmak ve müşterileri kârlı bir şekilde elde tutmak için yöneticilerin tüm müşteri etkileşim sürecini aşağıdaki gibi optimize etmesi gerektiğini önermektedir:

• Her müşterinin istenen değer paketini alması için tekliflere çeşitlilik katın ve bu teklifleri uygun maliyetli bir şekilde üretim ve dağıtım sistemine entegre edin.
• Özelleştirilmiş teklifin sipariş kazanan olması, yani müşterinin en kritik ihtiyaçlarını karşılaması için müşteri ihtiyaçlarına ilişkin daha derin bir anlayış geliştirin. Bu, özellikle bir B2B ortamında doğrudur.
• İş akışlarını en az maliyetle değer sağlayacak şekilde uyarlayın. “Akıllı özelleştiriciler, segmentasyon stratejilerini, her bir segmente karlı bir şekilde hizmet etmek için özel olarak tasarlanmış dağıtım mekanizmalarıyla eşleştiriyor”.

Özetle, çevrimiçi müşterileri çekmek ve elde tutmak, bu görevleri diğer iş ortamlarında gerçekleştirmeye çok benzer. Eski öneriler hala geçerli. Müşterilerinizi tanıyın, değer yaratın ve memnuniyet sağlayın.

Siber alan, yeni karmaşıklıklar ve sorunlarla dolu yeni bir ortam olduğu için pazarlamacılara birçok zorluk sunuyor. Ancak yöneticiler, müşterilerin nasıl davrandığını, neye ihtiyaç duyduklarını ve istediklerini ve yeni medyayla nasıl etkileşim kurduklarını öğrenmek için araştırma sonuçlarını kullanarak bunlarla başa çıkabilir.

Bu çabalar, çevrimiçi satın alma deneyiminin arayüz, karşılaşma ve yerine getirme kalitesi dahil olmak üzere üç önemli yönünü geliştirmeye yönelik olmalıdır. Çevrimiçi pazar yerleri, diğer pazar türlerinde bulunmayan önemli avantajlar da sunar.

Bunlar, ürün bilgilerini rahatça sağlama, 7/24 sipariş verme ve müşteri ilişkileri yönetiminde kullanılmak üzere müşteri veritabanı bilgilerini dikkat çekmeden toplama becerisini içerir. Böylece, zamanla İnternet diğer pazar türlerinin yanında yerini alacak, müşteriler başarılı bir şekilde alışveriş yapacak ve satın alacak ve işletmeler bu yeni gerçekliğe uyum sağlayarak gelişecektir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir