KURUMSAL İÇERİK – Pazarlama Stratejileri – Pazarlama Alanı – Pazarlama Alanında Ödev Yaptırma Fiyatları – Ücretli Pazarlama Ödevi – Pazarlama Stratejileri – Ödev Yaptırma

0 (312) 276 75 93 @ İletişim İçin Mail Gönderin bestessayhomework@gmail.com - 7/24 hizmet vermekteyiz... @@@ Ödev Yaptırma, Proje Yaptırma, Tez Yaptırma, Makale Yaptırma, Essay Yaptırma, Literatür Taraması Yaptırma, Vaka İncelemesi Yaptırma, Research Paper Yaptırma, Akademik Makale Yaptırma, İntihal Oranı Düşürme, İstatistik Ödev Yaptırma, İstatistik Proje Yaptırma, İstatistik Tez Yaptırma, İstatistik Makale Yaptırma, İstatistik Essay Yaptırma, Edebiyat Ödev Yaptırma, Edebiyat Proje Yaptırma, Edebiyat Tez Yaptırma, İngilizce Ödev Yaptırma, İngilizce Proje Yaptırma, İngilizce Tez Yaptırma, İngilizce Makale Yaptırma, Her Dilde Ödev Yaptırma, Hukuk Ödev Yaptırma, Hukuk Proje Yaptırma, Hukuk Tez Yaptırma, Hukuk Makale Yaptırma, Hukuk Essay Yaptırma, Hukuk Soru Çözümü Yaptırma, Psikoloji Ödev Yaptırma, Psikoloji Proje Yaptırma, Psikoloji Tez Yaptırma, Psikoloji Makale Yaptırma, İnşaat Ödev Yaptırma, İnşaat Proje Yaptırma, İnşaat Tez Yaptırma, İnşaat Çizim Yaptırma, Matlab Yaptırma, Spss Yaptırma, Spss Analizi Yaptırmak İstiyorum, Ücretli Spss Analizi, İstatistik Ücretleri, Spss Nedir, Spss Danışmanlık, İstatistik Hizmeti, Spss Analizi ve Sonuçların Yorumlanması, Spss Ücretleri, Tez Yazdırma, Ödev Danışmanlığı, Ücretli Ödev Yaptırma, Endüstri Mühendisliği Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Matlab Ödev Yaptırma, Tez Danışmanlığı, Makale Danışmanlığı, Dış Ticaret ödev YAPTIRMA, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum

KURUMSAL İÇERİK – Pazarlama Stratejileri – Pazarlama Alanı – Pazarlama Alanında Ödev Yaptırma Fiyatları – Ücretli Pazarlama Ödevi – Pazarlama Stratejileri – Ödev Yaptırma

31 Mart 2023 Edebiyatta İçerik ne demek Metnin içeriği ne demek 0
Ticaret Disiplini

Portallar, Sendikasyon ve Üyelik

Toplama yönündeki baskı, başlangıçta İnternet portalları ve arama motorları nedeniyle gerçekleşti. İndekslenen materyal, içeriği listeleyen İnternet sitesine ait olabilir veya olmayabilir. İnternet arama motorları, belirli bir kullanıcı anahtar kelime aramasına yanıt olarak yalnızca bir liste ve bağlantılar oluşturarak içeriği toplar: Yaratma veya edinme olmadan toplamadır.

Ancak, bazı İnternet portalları, hakları portal yaratıcısının, yan kuruluşlarının veya ortaklarının sahip olduğu içerikler sunar. Tüketicilerin en popüler yayın programlarının çoğuna eriştiği toplu içerik sunan bir İnternet portalına iyi bir örnek. NBC ve News Corp.’un ortak girişimidir.

Bu, iki yayın ağının değerli video içeriklerine tüketici erişimini kontrol etmeye çalıştığı 2007 yılında kuruldu. 2009 yılında ABC, diğer iki yayıncıya katılarak, dört büyük yayın ağından üçünün materyallerini tek bir İnternet portalından erişilebilir hale getirdi.

Bu büyüklükteki bir anlaşma, bu kuruluşlardaki yöneticilerin aylarca planlamasını gerektirir. Her şirket bir düzenlemenin avantajlarını ve dezavantajlarını değerlendirdi. Finans yöneticileri maliyetleri tahmin etti ve fırsatları ölçtü.

Avukatlar hukuki danışmanlık sundu ve sözleşmeleri dikkatlice inceledi. Sonunda, şirketlerin karar verici yöneticileri bir anlaşmaya varmak için birbirleriyle müzakere ettiler ve ardından yönetim kuruluna onay önerdiler.

Yatırımcı ilişkileri, büyük yatırımcıları bilgilendirmek ve güvence altına almak için harekete geçti ve ilgili tüm şirketlerin kurumsal iletişim departmanları, bilgilerin kamuya açıklanması konusunda koordinasyon sağladı.

Hulu söz konusu olduğunda, şirketlerin tümü kendi içeriklerini üretti ve sahiplendi. Ancak tüm içerik toplayıcılar kendi içeriklerini oluşturmaz. Örneğin, arama motorları, kullanıcı talebine yanıt olarak, malzemenin bulunduğu URL’leri listeleyerek içeriği bir araya getirmenin başka bir yoludur.

Google ve Yahoo! en büyük genel arama motoru siteleridir. YouTube, Blinkx, Flickr, AltaVista, Truveo ve diğerleri gibi birçok özel video, grafik ve sesli arama sitesi de vardır. Kullanıcı tarafından oluşturulan öneriler, bu tür sitelerde arama yapanlar için içerik listeleyerek de toplanır.

Son olarak, kullanıcılar kendi tarayıcılarında kendi kişisel, özelleştirilmiş “portallarını” oluşturarak, belirli kriterlere uyan içeriği ve RSS (Real Simple Syndication) beslemeleri yoluyla yerel bilgisayara otomatik olarak indirilen anahtar kelimeleri bir araya getirebilirler.

İnternette sendikasyon, televizyon sendikasyonundan önemli ölçüde farklıdır. Televizyonda, TV programlarının herhangi bir yerel televizyon istasyonuna dağıtılması için ücretsiz, açık bir pazardır.

Yapımcılar için, ilk kez bir ağa özel olan dizi bölümlerinin ikinci vitrin sergisidir. İnternet sendikasyonu, içeriğin birden çok ortağın Web sitelerinde kontrollü, eşzamanlı dağıtımı anlamına gelir. RSS, içeriğin İnternet sendikasyonunun gerçekleştiği teknolojik mekanizmadır.

İçerik, içeriğin fiilen bu sitelere taşınmasıyla değil, birden çok sitede kullanıma sunulur. Bunun yerine, bir sitede içeriğin ve meta verilerin (malzeme hakkındaki bilgiler) açıklayıcı bir parçası görünür.

Kullanıcılar, kaynak Web sitesinin sunucusunda hâlâ bulunduğu içeriğin tam sürümüne erişmek için bir bağlantıya tıklar. Diğer Web sitelerinde görünen içerik, ister eksiksiz bir içerik paketi ister bir özet olsun, materyali birden çok Web sitesine teslim etmek için tasarlanmış ve alınan içeriğin nasıl olduğunu açıklayan XML dilinde yazılmış bir sendikasyon dosyası biçiminde gelir. içerik taşınmalı, saklanmalı ve sergilenmelidir.

Dosya, kaynak sitenin adını, bir başlığı, bir açıklamayı veya tüm içerik paketini ve materyal bir özet ise tam sürümün bulunduğu siteye bir bağlantıyı içerir. İçerik için bir istek aldığında, sendikasyon sunucusu içeriği sağlar.

iGoogle özelleştirilmiş sayfası, İnternet sendikasyonuna iyi bir örnektir. Kullanıcılar, içerik ve uygulamaların gerçek zamanlı veri akışlarını bir araya getirmek için sayfalarına mevcut binlerce pencere öğesinden birkaç tanesini yerleştirebilir.

iGoogle sayfası, düzinelerce haber servisinden (Google, CNN, gazeteler, dergiler vb.) Sayfalarına Google Haritalar, bir hava durumu hizmeti, bir takvim, yapılacaklar listesi ve Facebook, Twitter, Meebo ve diğer sosyal ağ hesaplarından sürekli beslemeler için widget’lar koyabilirler.

Kullanıcılar başlığa veya hizmete tıkladıklarında, kaynak Web sitesine giderler. İnternette sendikasyona sunulan içeriği kullanıcılar için değerli kılan unsurlar arasında bilginin kalitesi, çekiciliği, açıklığı ve güncelliği yer alır. Kullanıcılar kendileri için yararlı olan uygulamaları seçerler.

İnternet sendikasyonu, 1999’da Netscape ile başladı; bu, ilk popüler sitenin, materyalleri keşfedip Netscape’in ana sayfasına taşımak için büyük bir editör grubunu işe almadan içeriğini yenilemesine izin verdi. Bunun yerine, kullanıcılar kendi akışlarını seçti ve tüm süreç verimli bir şekilde otomatikleştirildi.

İçerik oluşturucular, toplaması, düzenlemesi ve üretmesi çok pahalıya mal olan materyallerin mevcut serbest dolaşım sisteminden giderek daha fazla memnun değil. Rupert Murdoch, gazete içeriği için ücret almayı planlıyor ve tüketicilerin kendileri için değeri olan haber materyalleri için ödeme yapacaklarına inanıyor.


Edebiyatta İçerik ne demek
Metnin içeriği ne demek
İçerik diğer adı
Biçim ve içerik nedir
Film içeriği Ne Demek
Eğitimde içerik nedir
Paragrafta içerik ne demek
İçerik Konu nedir


KURUMSAL İÇERİK

ABD hükümeti her yıl listelenen yüzlerce görsel-işitsel başlık üretir. Bazı devlet kurumları da hareketsiz fotoğrafları ve diğer grafik materyalleri arşivler. Bu içeriğin bir kısmı ücretsiz olarak sunulmaktadır; diğer materyaller bir ücret karşılığında satın alınmalı veya kopyalanmalıdır.

Devlet içeriği oluşturmaya harcanan toplam para miktarı, ne tek tek ülkeler ne de küresel harcamalar için bilinmemektedir. Bununla birlikte, Kongre’ye 2001’de sunulan bir rapor, ABD Hükümeti Basım Dairesi’nin 1999’da 18.000 yeni başlık yayınladığını, o yıl Amerika Birleşik Devletleri’ndeki toplam yeni kitap başlıklarının yaklaşık yüzde 25’ini kaydetti.

Hem kar amacı gütmeyen hem de kar amacı güden kuruluşlar, amaçlarını ilerletmek için içerik üretir. Bu tür materyaller, filmleri, videoları, sesleri, broşürleri, e-postaları, Web sitelerini ve sayfaları ve hareketsiz fotoğrafları ve diğer grafikleri içerir. Devlet tarafından yaratılan içeriğe yapılan harcamalarda olduğu gibi, medya üretimine yönelik kurumsal harcamalara dair herhangi bir rapor yok, ancak çok büyük olmalıdır.

Junta42’nin B2B dergisiyle birlikte 2008’de yaptığı bir anket, 150 işletmeden işletmeye pazarlama karar vericisini sorguladı.12 Yanıtlarına göre, kuruluşları, 2008 için toplam pazarlama bütçelerinin ortalama yüzde 29’unu aşağıdakilerin oluşturulması ve yürütülmesi için ayırdı: özel içerik (raporda medya üretimini açıklamak için kullanılan terim).

Çalışma, bu bulguların diğer endüstri araştırmalarıyla tutarlı olduğunu kaydetti. Dergi, 2005’te B2B pazarlama harcamalarının 15 milyar dolar olduğunu tahmin ediyordu, dolayısıyla bu rakamın yüzde 25’i, durmuş pazarlama bütçeleri hesaba katılsa bile, yaklaşık 3,5 milyar dolar olacaktı.

Anket, birçok “özel” içerik türünü inceledi. Çalışma şunu buldu:

■ Şirketlerin yaklaşık yüzde 69’u e-posta bültenleri yayınlamayı seçti.
■ Yüzde 50 teknik incelemeler oluşturuldu.
■ Yüzde 47 vaka çalışması üretti.
■ Neredeyse yüzde 31’i web seminerleri veya web yayınları üretti.
■ Ankete katılan şirketlerin yüzde 20’sinden fazlası bloglar, web portalları ve mikro siteler, reklamlar ve çevrimiçi videolar oluşturdu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir