Kurumsal Stratejiler

0 (312) 276 75 93 @ İletişim İçin Mail Gönderin bestessayhomework@gmail.com - 7/24 hizmet vermekteyiz... @@@ Ödev Yaptırma, Proje Yaptırma, Tez Yaptırma, Makale Yaptırma, Essay Yaptırma, Literatür Taraması Yaptırma, Vaka İncelemesi Yaptırma, Research Paper Yaptırma, Akademik Makale Yaptırma, İntihal Oranı Düşürme, İstatistik Ödev Yaptırma, İstatistik Proje Yaptırma, İstatistik Tez Yaptırma, İstatistik Makale Yaptırma, İstatistik Essay Yaptırma, Edebiyat Ödev Yaptırma, Edebiyat Proje Yaptırma, Edebiyat Tez Yaptırma, İngilizce Ödev Yaptırma, İngilizce Proje Yaptırma, İngilizce Tez Yaptırma, İngilizce Makale Yaptırma, Her Dilde Ödev Yaptırma, Hukuk Ödev Yaptırma, Hukuk Proje Yaptırma, Hukuk Tez Yaptırma, Hukuk Makale Yaptırma, Hukuk Essay Yaptırma, Hukuk Soru Çözümü Yaptırma, Psikoloji Ödev Yaptırma, Psikoloji Proje Yaptırma, Psikoloji Tez Yaptırma, Psikoloji Makale Yaptırma, İnşaat Ödev Yaptırma, İnşaat Proje Yaptırma, İnşaat Tez Yaptırma, İnşaat Çizim Yaptırma, Matlab Yaptırma, Spss Yaptırma, Spss Analizi Yaptırmak İstiyorum, Ücretli Spss Analizi, İstatistik Ücretleri, Spss Nedir, Spss Danışmanlık, İstatistik Hizmeti, Spss Analizi ve Sonuçların Yorumlanması, Spss Ücretleri, Tez Yazdırma, Ödev Danışmanlığı, Ücretli Ödev Yaptırma, Endüstri Mühendisliği Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Matlab Ödev Yaptırma, Tez Danışmanlığı, Makale Danışmanlığı, Dış Ticaret ödev YAPTIRMA, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum

Kurumsal Stratejiler

8 Haziran 2023 Kurumsal strateji Örnekleri Yönetim stratejileri nelerdir 0
TİCARET SİSTEMİ GELİŞİMİ

Kurumsal Stratejiler

Kurumsal yanıt stratejilerinin başka bir sınıflandırması, iki ana yaklaşımı tanımlar: problem çözme ve stratejik. İlk yaklaşımda, müşteri şikayetlerini olabildiğince hızlı ve verimli bir şekilde çözmek için çevrimiçi incelemeler kullanılır. İkinci yaklaşımda, çevrimiçi yorum yanıtlarını misafirler ve çevrimiçi kullanıcılarla etkileşim kurmanın bir yolu olarak gören daha geniş bir bakış açısı kullanılır. Bu ikinci durumda, toplanan bilgiler yenilikçi hizmetler oluşturmak ve mevcut hizmetleri iyileştirmek için kullanılır.

Bu nedenle asıl mesele, otelin çevrimiçi geri bildirimlere yanıt verip vermemesi değil, daha çok nasıl yanıt vereceğidir. Çevrimiçi otel yorumlarının tüketicilerin karar verme süreci ve beklentileri üzerindeki etkisini araştırmak için deneysel bir çalışma yürüttü.

Yanıtsız bir senaryoya kıyasla otel yanıtı varlığının etkisini test ettiler. Sonuçlar, otel yanıtlarının varlığının satın alma niyetleri üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olabileceğini göstermiştir. Bu bulgunun olası bir açıklaması, kullanıcılar tarafından reklam olarak algılanabilecek ve daha sonra kuruluştan bağımsız olmadığı için daha az güvenilir olarak algılanabilecek çok standart ve savunmacı bir yanıt yaklaşımının benimsenmesi olarak belirlendi.

Ayrıca, fazla tanıtıma dayalı bir yaklaşım, çevrimiçi kullanıcı tarafından oluşturulan içeriği ve tüketicilerin görüşlerini manipüle etmenin ve kontrol etmenin bir yolu olarak yorumlanabilir.

Daha önceki sonuçların ışığında, otellerin yanıtları sadece değerlik dikkate alınarak detaylandırılmamalıdır. Aksine otel cevabı ürün çeşidine, mesajda verilen bilginin çeşidine ve bağlama göre değişmelidir.

Genel yönetim yanıtlarından ziyade spesifik yönetim yanıtları gezginler tarafından daha olumlu algılanır ve güveni artırabilir. Müşterilerin bildirilen eWOM’u değerlendirmek için kullandıkları boyutların bilinmesi, şirketlerin daha özgün ve kişiselleştirilmiş yanıtlar geliştirmesine yardımcı olabilir.

Ağızdan ağıza iletişim yönetimini optimize etmeyi amaçlayan firmaların sınıflandırılmasını benimsemek, tahsis edilmiş kaynaklarla uygun şekilde ele alındığında daha fazla fayda sağlayabilecek stratejik bir yaklaşım geliştirmelidir. Bununla birlikte, oteller bazen bu işlevden sorumlu personeli seçmemiş ve eğitmemiştir (faaliyet ayrıca dışarıdan temin edilebilir), sonuç olarak yanıtların doğruluğu, stili ve tutarlılığı üzerinde olumsuz bir etki vardır.

Son olarak, otel operatörünün müdahale faaliyetine müdahale eden başka bir komplikasyon bazen otel yöneticilerinin bilgi teknolojileri (BT) hakkındaki bilgi eksikliğidir. Daha önce bahsedildiği gibi, BT ve sosyal medya esas olarak müşterilere ulaşmak için bir araç olarak görülüyor ancak nadiren şirketin iş stratejisine entegre ediliyorlar. Bu, eWOM yönetiminin iş üzerinde sahip olabileceği olumlu etkilerin farkındalığını etkiler.


Yönetim stratejileri nelerdir
Kurumsal strateji Örnekleri
Entegre büyüme stratejileri
Büyüme stratejileri
Çeşitlendirme stratejisi nedir
Kurumsal Strateji Nedir
Rekabet Stratejileri
Fonksiyonel stratejiler nelerdir


Sosyal Medya ve İletişim

BT ve Web 2.0 gelişmeleri, şirketlerin iletişimleri ve özellikle kişiselleştirilmiş promosyon mesajlarıyla müşterilere ve potansiyel müşterilere ulaşmaları için yeni fırsatlar ve araçlar üretti. E-postalar, haber bültenleri, arama motorları ve sosyal medya, çevrimiçi reklamcılığı geliştirmenin en çok düşünülen yollarıdır.

Geleneksel iletişim kanallarına göre en büyük değişiklik, şirketlerin reklamlarını belirli bir kitleye hedeflemesi ve böylece web’deki kişilerin tercihlerine göre kişiselleştirilmiş tanıtım mesajları göstermesidir. Bu yöntem, arama motorları (ör. Yahoo, Google) tarafından uygulanmıştır.

Örneğin, ana arama motorlarında “New York’taki oteller” gibi anahtar kelimelerle otel arayan bir gezgin, daha sonra başka web sitelerinde ve başka araştırmalar yaparak New York otelleri promosyonlarını bulacaktır. Son istatistikler, çevrimiçi kullanıcıların profil bilgilerine göre sosyal medya ortamındaki bu kişiselleştirilmiş reklamlara dikkat etme eğilimini doğrulamaktadır.

Belirli web sitelerinde belirli sayıda reklam göstermek için ödenen sabit ücretlere dayanan eski İnternet reklamcılığının aksine, bu tür çevrimiçi reklamlar, reklamverenin tıklama başına ödeme temelinde (PPC) ödeme isteğine dayanır. Firma, belirli bir anahtar kelime için teklif verir ve tıklama sayısına göre (tüketici sponsorlu bir bağlantıya her tıkladığında) ödeme yapar.

Reklamları belirli hedef pazarlara yönlendirmek için yukarıda belirtilen fayda, medya türleri arasında reklam harcamalarında bir kayma yarattı.

Genel olarak tedarikçiler, özellikle küçük-orta ölçekli şirketler, yeni teknolojilerin müşteri satın alma davranışları üzerindeki etkisinin giderek daha fazla farkına varmakta ve stratejilerini yeniden düzenlemekte, iletişim bütçelerinin büyük bir bölümünü elektronik kanallara, internete ve mobil teknolojilere ayırmaktadır.

Ayrıca, sosyal medyanın gelişimi, şirketlerin ücretsiz ve ücretli çevrimiçi reklamları yayma fırsatlarını artırmaktadır. Çevrimiçi iletişim bütçesi içinde, ücretsiz veya ücretli sosyal medya pazarlaması, sosyal reklamları gördükten sonra ürün satın alma eğiliminin arttığını bulan ABD’deki sosyal medya hakkındaki son raporların ışığında da (ABD’nin %14’ü) reklamverenler ve ajanslar tarafından yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. müşteriler bir sosyal reklama baktıktan sonra bir ürün satın alırlar).

Ücretsiz sosyal medya araçları açıkça çok popüler olsa da, son birkaç yılda ücretli sosyal medya ve sponsor içerik kullanımı artıyor ve ücretli sosyal medyaya ayrılan reklam bütçesinin gelecekte artması bekleniyor.

Arama motorlarında (Google gibi) ve sosyal medyada (Facebook gibi) özelleştirilmiş reklamcılık arasındaki temel fark, hedef kitlenin nasıl seçildiğidir. Facebook reklamları, kitleyi Facebook kullanıcılarının bilgilerine ve “Beğenme” davranışına göre filtrelemeye izin verirken, Google, web kullanıcısının google çubuğuna girdiği anahtar kelimelere göre reklamları eşleştirir. Her iki durumda da, reklamverenlerin reklamlarını kimin göreceği ve PPC50 temelinde ödeme yapacağı konusunda hiçbir kontrolü yoktur.

Sosyal medyadaki reklamları hedefleme fırsatı, diğer çevrimiçi ve çevrimdışı iletişimlerle entegre edilirse şirketler için ilginç avantajlar sunabilir. Son istatistikler, reklamverenlerin giderek artan bir şekilde sosyal medya kampanyalarını entegre iletişim araçları olarak görmeye başladığını gösteriyor.

Sorun, bu kampanyaların etkinliğinin nasıl ölçüleceğidir. Şirketlerin/reklamverenlerin beklentileri ile yayıncının gerçekten sağlayabileceği ölçümler arasında, ücretli sosyal medya reklamcılığının etkinliğine dair belirsiz bir algıya yol açan bir tesadüf bulmamız pek mümkün değil. Sosyal medya bu sorunu aşmak için çalışıyor.

Örneğin, son zamanlarda Facebook, reklam metriklerini (Reklam Yöneticisi) yükselterek reklam seçenekleri ve raporlama arasındaki tutarlılığı iyileştirmiştir. Şirketler artık hedeflerine kaç kez ulaşıldığını ve hedef başına maliyeti izleyebiliyor. Bu yeni işlevler, reklamların daha iyi yatırım getirisi (ROI) için nasıl tahsis edileceğini anlamak amacıyla reklam harcamalarının daha iyi yeniden hedeflenmesine izin verir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir