Pazarlama Hedeflerini Belirlemek – Pazarlama Stratejileri – Pazarlama Alanı – Pazarlama Alanında Ödev Yaptırma Fiyatları – Ücretli Pazarlama Ödevi – Pazarlama Stratejileri – Ödev Yaptırma

0 (312) 276 75 93 @ İletişim İçin Mail Gönderin bestessayhomework@gmail.com - 7/24 hizmet vermekteyiz... @@@ Ödev Yaptırma, Proje Yaptırma, Tez Yaptırma, Makale Yaptırma, Essay Yaptırma, Literatür Taraması Yaptırma, Vaka İncelemesi Yaptırma, Research Paper Yaptırma, Akademik Makale Yaptırma, İntihal Oranı Düşürme, İstatistik Ödev Yaptırma, İstatistik Proje Yaptırma, İstatistik Tez Yaptırma, İstatistik Makale Yaptırma, İstatistik Essay Yaptırma, Edebiyat Ödev Yaptırma, Edebiyat Proje Yaptırma, Edebiyat Tez Yaptırma, İngilizce Ödev Yaptırma, İngilizce Proje Yaptırma, İngilizce Tez Yaptırma, İngilizce Makale Yaptırma, Her Dilde Ödev Yaptırma, Hukuk Ödev Yaptırma, Hukuk Proje Yaptırma, Hukuk Tez Yaptırma, Hukuk Makale Yaptırma, Hukuk Essay Yaptırma, Hukuk Soru Çözümü Yaptırma, Psikoloji Ödev Yaptırma, Psikoloji Proje Yaptırma, Psikoloji Tez Yaptırma, Psikoloji Makale Yaptırma, İnşaat Ödev Yaptırma, İnşaat Proje Yaptırma, İnşaat Tez Yaptırma, İnşaat Çizim Yaptırma, Matlab Yaptırma, Spss Yaptırma, Spss Analizi Yaptırmak İstiyorum, Ücretli Spss Analizi, İstatistik Ücretleri, Spss Nedir, Spss Danışmanlık, İstatistik Hizmeti, Spss Analizi ve Sonuçların Yorumlanması, Spss Ücretleri, Tez Yazdırma, Ödev Danışmanlığı, Ücretli Ödev Yaptırma, Endüstri Mühendisliği Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Matlab Ödev Yaptırma, Tez Danışmanlığı, Makale Danışmanlığı, Dış Ticaret ödev YAPTIRMA, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum

Pazarlama Hedeflerini Belirlemek – Pazarlama Stratejileri – Pazarlama Alanı – Pazarlama Alanında Ödev Yaptırma Fiyatları – Ücretli Pazarlama Ödevi – Pazarlama Stratejileri – Ödev Yaptırma

28 Ocak 2023 Başarılı bir pazarlama Stratejisi nasıl yaratılır ? Pazarlama hedefleri örnekleri 0
Ticaret Disiplini

Pazarlama Hedeflerini Belirlemek

Pazarlama çabalarınıza nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz. Ne kadar harcamanız gerektiğini bilmiyorsunuz. Pazarlama görevini üstlenmesi için birini işe almanız gerekip gerekmediğini bilmiyorsunuz. Neyi kime söylemeniz gerektiğinden emin değilsiniz. Aslında, pazarlama çabalarınızla neyi başarmaya çalıştığınızdan bile emin değilsiniz.

Bu açıklama tanıdık geliyorsa, bu bölüm tam size göre çünkü pazarlama hedefleriniz hakkında netleşmek her şeyi basitleştirir.
Neye ulaşmak istediğinizi gerçekten belirttikten sonra, pazarlama oldukça makul bir görev haline gelir.

Örneğin, bir muhasebe firması önümüzdeki yıl içinde üç yeni kurumsal müşteri eklemek istediğini belirleyebilir. Bir perakende işletmesi yeni satışlardan 200.000$ kazanmak isteyebilir. Ticari bir temizlik işi, beş iş sözleşmesi daha yapmak isteyebilir.

Küçük işletme sahipleri nereye gitmek istedikleri konusunda net olduklarında, neredeyse her zaman oraya varırlar. Devasa şirketlerde tüm departmanları aynı hedefe odaklama süreci kedi gütmeye benzer.

Ancak küçük işletmelerin yönetecek daha az çalışanı vardır ve işletme sahibinin iradesi tüm işletme ekibinin eylemlerini daha net etkileyebilir. Bir küçük işletme pazarlamacısı olarak, istediğiniz sonuca ulaşmak için bir hedef, bir plan ve makul bir bütçeyle başlarsanız, muhtemelen gitmek istediğiniz yere varırsınız.

Bazı danışmanlar, şirketlere ve kuruluşlara vizyon oluşturma sürecinde liderlik etmekten, onların neden var olduklarını, neyi başarmayı umduklarını ve olmak istedikleri yere nasıl ulaşmayı planladıklarını netleştirmelerine yardımcı olmaktan başka bir şey yapmazlar.

Küçük şirketlerin nadiren bu tür bir stratejik sürece ayıracak fonları vardır. Bu nedenle, masrafları karşılamak için yeterli gelir elde etme hayatta kalma hedefinin ötesinde neyi başarmaya çalıştıklarını düşünmek için nadiren zamanları olur.

Bu nedenle, hedeflerinizi belirlemeye ve kendinizi ve işinizi doğru yöne yönlendirmeye önceden biraz zaman ayırırsanız, işletmenizin bir avantajı ve daha büyük bir başarı şansı olacaktır.

Vizyon Konusu

İyi yönetilen işletmeler, bir iş vizyonu ve misyonunun temeli tarafından desteklenen yıllık hedefler belirler. Vizyon ve misyon terimleri genellikle birbirinin yerine kullanılır, ancak ince bir fark vardır.

Vizyonunuz, şirketinizin ne olmaya çalıştığının bir ifadesidir. Arzu ettiğiniz geleceği tanımlar. Nereye gittiğinizin büyük resmi. Şirketinizin misyonu ise başarıya ulaşmak için izlemeyi planladığınız yoldur.

Açıkça tanımlanmış vizyon ve misyon ifadelerinin ayırt edici bir örneği, Missouri’den Oregon’a 19. yüzyıldan kalma yürüyüş yolu olan Oregon Trail’den gelir. Bir organizasyonun, görevin titizliğini gölgede bırakacak ve tüm amaç ve hedeflere rehberlik edecek bir vizyona ihtiyacı varsa, bu, Amerika’daki bu 2.200 millik yolculuktu.

Kendi zorluklarınız, Amerika’nın öncülerininkilerle karşılaştırıldığında sönük kalsa bile kuruluşunuz, başarmak için çalıştığınız şeyle ilgili netlikten yine de faydalanacaktır. Bir sonraki bölümde yer alan başarı öyküsü örneklerini takip ederek vizyon ve misyon ifadeleri oluşturabilir veya ikisini tek bir amaç beyanında birleştirebilirsiniz.

Her iki durumda da, işletmenizin neyi başarmayı amaçladığını tanımlayarak, işletmenizin verdiği her planlama ve pazarlama kararını ölçmek için bir barometre oluşturacaksınız.

Amaç Belirlemek

Her gün işe gelmenizin nihai nedenini yazarsanız işiniz daha güçlü olacaktır. Şirketinizin var olma nedeni üzerinde çalışırken şu soruları göz önünde bulundurun:

» İlk etapta neden bu işe girdiniz?
» Herkesten daha iyi karşılayabileceğinizi hissettiğiniz hangi ihtiyacınızı gördünüz?
» İşletmenizi diğerlerinden farklı kılan nedir?
» Çalışanlarınızdan tedarikçilerinize ve müşterilerinize kadar muhatap olduğunuz kişilere ne gibi taahhütlerde bulunuyorsunuz?
» Çalışmanızın nihai nedeni nedir?

Kâr elde etmek, başarınızın istenen bir sonucudur, ancak nihai sonucun amacınız olmasına izin vermeyin. Bunun yerine, işletmeniz aracılığıyla hangi olumlu değişikliği yaratmak istediğinizi ifade edin. Bunu yapmak, şirketinizin kalbini ve ruhunu ve aldığınız tüm kararların arkasındaki itici gücü tanımlar. Oradan, başarı ve karlar akmalıdır.


Pazarlama hedefleri örnekleri
Pazarlama stratejileri örnek
Pazarlama stratejileri Çeşitleri
En iyi pazarlama stratejileri
Başarılı bir pazarlama Stratejisi nasıl yaratılır
Gıda pazarlama stratejileri
Pazarlama faaliyetleri örnekleri
Pazarlama satış hedefleri örnekleri


Örnekler:

Çoğu başarılı şirket, amaç beyanlarını işyerlerinde ve yazılı iletişimlerinde sergiler. İş dünyasının iyi bilinen başarı hikayelerinden amaç beyanlarını bulmak için yıllık raporları ve web sitelerini kontrol edin.
İşte bazı örnekler:

» Google: Dünyadaki bilgileri organize etmek ve evrensel olarak erişilebilir ve kullanışlı hale getirmek.
» Microsoft: Dünyanın her yerindeki insanların ve işletmelerin tam potansiyellerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak.
» Tüm gençlerin, özellikle de bize en çok ihtiyacı olanların, üretken, ilgili ve sorumlu vatandaşlar olarak tam potansiyellerine ulaşmalarını sağlamak.
» Coca-Cola Company: Dünyayı yenilemek için. İyimserlik ve mutluluk anlarına ilham vermek için. Değer yaratmak ve fark yaratmak.

Şimdi sıra sizde: İşletmeniz için işaret görevi görecek bir cümle oluşturmak için formülü kullanın. İfadenizi geliştirirken, vizyonunuz (hangi olumlu değişikliği elde etmek istiyorsunuz) ve misyonunuz (vizyonunuzu nasıl gerçekleştireceğiniz) açısından düşünün.

Hedefleri Basitçe Tanımlamak

Küçük işletmenizi fikirlerden eyleme geçirmek için ticari moda sözcüklerden daha fazlası, amaç, hedef, strateji ve taktik bir araya gelir.

» Hedef: Pazarlama programınızın ulaşmaya çalıştığı genel satış veya profesyonel hedef. Hedefiniz, gerçekçi ve açıkça tanımlanmış bir hedefin, genellikle bir zaman çerçevesiyle birlikte ifadesidir.
» Amaç: Hedefe ulaşmak için gerekli olacak ölçülebilir sonuç. Bir planın genellikle, hedefe ulaşacağınız ana araçları tanımlayan birkaç hedefi vardır.
» Strateji: Her ölçülebilir hedefe ulaşmak için plan.
» Taktik: Stratejinizi hayata geçirmek için yapacağınız bir eylem.

Amaç ve hedeflerin belirlenmesi

Amaçlar ve hedefler arasındaki çizgi çok incedir ve birçok pazarlamacı, ikisi arasında ayrım yapmak için gereksiz zaman harcar. Gerçek şu ki, mükemmel derecede başarılı bir şirketi hedef-amaç ayrıntılarına boğulmadan yönetebilirsiniz.

Yine de emin olun, bütün alıştırmayı atlamaya karar verdiğiniz anda, bir bankacı, risk sermayedarı veya büyük bir ortak sizden amaçlarınızı ve hedeflerinizi nasıl belirlediğinizi tanımlamanızı isteyecek ve diliniz tutulmuş halde kalacaksınız. toplantı.

Böyle bir durumda, aşağıdaki açıklamalar sizi kurtarabilir:

» Hedefiniz, şirketiniz için belirlediğiniz vizyona doğru ilerlemek için önümüzdeki pazarlama döneminde başarmak istediğiniz şeydir.
» Hedefleriniz, işletmenizin önümüzdeki yıl hedefine nasıl ulaşacağını tanımlar.

Yerel bir gazete, bölgenin en güvenilir bilgi aracı olma vizyonunu tam olarak gerçekleştirmek için okuyucu sayısını yüzde 5 artırmak gibi yıllık bir hedef belirleyebilir. Hedef, gazetenin neyi başarmak istediğini tanımlar, ancak bunu nasıl başaracağını tanımlamaz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir