Pazarlama Pratiği – Pazarlama Stratejileri – Pazarlama Alanı – Pazarlama Alanında Ödev Yaptırma Fiyatları – Ücretli Pazarlama Ödevi – Pazarlama Stratejileri – Ödev Yaptırma

0 (312) 276 75 93 @ İletişim İçin Mail Gönderin bestessayhomework@gmail.com - 7/24 hizmet vermekteyiz... @@@ Ödev Yaptırma, Proje Yaptırma, Tez Yaptırma, Makale Yaptırma, Essay Yaptırma, Literatür Taraması Yaptırma, Vaka İncelemesi Yaptırma, Research Paper Yaptırma, Akademik Makale Yaptırma, İntihal Oranı Düşürme, İstatistik Ödev Yaptırma, İstatistik Proje Yaptırma, İstatistik Tez Yaptırma, İstatistik Makale Yaptırma, İstatistik Essay Yaptırma, Edebiyat Ödev Yaptırma, Edebiyat Proje Yaptırma, Edebiyat Tez Yaptırma, İngilizce Ödev Yaptırma, İngilizce Proje Yaptırma, İngilizce Tez Yaptırma, İngilizce Makale Yaptırma, Her Dilde Ödev Yaptırma, Hukuk Ödev Yaptırma, Hukuk Proje Yaptırma, Hukuk Tez Yaptırma, Hukuk Makale Yaptırma, Hukuk Essay Yaptırma, Hukuk Soru Çözümü Yaptırma, Psikoloji Ödev Yaptırma, Psikoloji Proje Yaptırma, Psikoloji Tez Yaptırma, Psikoloji Makale Yaptırma, İnşaat Ödev Yaptırma, İnşaat Proje Yaptırma, İnşaat Tez Yaptırma, İnşaat Çizim Yaptırma, Matlab Yaptırma, Spss Yaptırma, Spss Analizi Yaptırmak İstiyorum, Ücretli Spss Analizi, İstatistik Ücretleri, Spss Nedir, Spss Danışmanlık, İstatistik Hizmeti, Spss Analizi ve Sonuçların Yorumlanması, Spss Ücretleri, Tez Yazdırma, Ödev Danışmanlığı, Ücretli Ödev Yaptırma, Endüstri Mühendisliği Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Matlab Ödev Yaptırma, Tez Danışmanlığı, Makale Danışmanlığı, Dış Ticaret ödev YAPTIRMA, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum

Pazarlama Pratiği – Pazarlama Stratejileri – Pazarlama Alanı – Pazarlama Alanında Ödev Yaptırma Fiyatları – Ücretli Pazarlama Ödevi – Pazarlama Stratejileri – Ödev Yaptırma

24 Ocak 2023 Dönüştürücü pazarlama Nedir Üretim ve pazarlama nedir 0
Ticaret Disiplini

Pazarlama Pratiği

Etkinlik endüstrisindeki, pazardaki ve pazarlama pratiğindeki değişiklikler, yeni yenilikçi iletişim yöntemleri ve medya için fırsatlar yaratmanın yanı sıra iletişim mesajlarına yeniden odaklanmaya yardımcı olacaktır.

En büyük değişikliklerden biri, birçok farklı hedef kitleyle çeşitli düzeylerde iletişim kurma aracı olarak İnternet’in sürekli büyümesidir. Avrupa Etkileşimli Reklamcılık Derneği tarafından yapılan araştırma, İnternet’in artık Avrupa’nın medya tüketiminin yüzde 10’unu temsil ettiğini gösteriyor.

Dergiler yüzde 8, gazeteler yüzde 13 ve televizyon hala yüzde 41 ile en büyük paya sahip. Bununla birlikte, insanlar internette daha fazla zaman geçirdikçe televizyon izleyerek geçirilen süre azalmaktadır.

Çalışma ayrıca, İnternet kullanıcılarının etkinlikle meşgul olduğunu, oysa televizyonun rahatlamalarına yardımcı olmak için kullanıldığını buldu. Buna televizyonun reklamlarla dolu olduğu görüşünü de ekleyince internet üzerinden tanıtımın artması kaçınılmaz görünüyor.

Etkinlik müşterileri tarafından artan İnternet kullanımına ve etkinlik web sitelerinin sayısı ve karmaşıklığına rağmen, çevrimiçi reklamların miktarı başlangıçta beklenen oranlarda artmıyor.

Bunun nedeni, bu tür reklamların kullanıcıyı rahatsız etmesi, müşteri için reklam seçeneklerinin ve teknolojisinin karmaşıklığı, belirsiz erişim ve reklam ajansları tarafından gösterilen mevcut yaratıcı kullanım eksikliği gibi çeşitli faktörlerdir.

Bununla birlikte, medyanın doğrudan televizyon reklamlarının yerini alan bir araç olarak değil, marka imajını geliştirmek için daha incelikli bir araç olarak görülmesi gerekir. İnternet reklamcılığının, tüketicinin ticari içeriği ne zaman görüntüleyeceğini seçme arzusuna uyması gerekir; bunun yerine, tüketiciye göz atarken reklamları dayatmak yerine ticari içeriği görüntülemesi gerekir. Bu, yalnızca ilgi çekici ve değerli içerik ve artan etkileşim seviyeleri aracılığıyla elde edilebilir.

İnternet, geleneksel “çizgi üstü” reklamcılığın kullanımında değişiklikler getiren tek ortam değildir. Basılı reklam, televizyon ve radyo reklamcılığı, diğer yöntemler gelecekteki tüketicinin ihtiyaçlarını daha iyi karşıladıkça, önem açısından muhtemelen azalacaktır. Reklamcılık zaten e-posta, gerilla pazarlama, sponsorluk, doğrudan posta, etkinlikler ve sergilerden çok daha az etkili görülüyor.

Medya ile harcanan zamanın yüzdesi olarak reklam destekli medyanın kademeli bir yavaşlaması ve düşüşü de vardır. Bununla birlikte, bu tür ortamlarla harcanan zaman hala artıyor, ancak tüketiciler giderek daha fazla çoklu görev yürüttükçe her ortam artık daha fazla ortamla rekabet ediyor.

Telekomünikasyondaki gelişmeler ve bu endüstrinin bilgi işlem ve İnternet ile daha fazla yakınlaşması, daha büyük pazarlama iletişimi fırsatlarına yol açacaktır. Bir tahmin, bilgi teknolojisinin verilerin kişisel anılar olarak depolanmasına izin vereceğidir.

Bu multimedya anılar, günlük veya albüm olarak kullanılacak ve cep telefonları ve mahrem veriler kullanılarak oluşturulacak ve başka bir yerde saklanacaktır. Bu veriler, gelecekteki tüketicinin güvenini ve bağlılığını kazanabilen kuruluşlar tarafından desteklenebilir ve kullanılabilir.

Diğer bir büyüme alanı, muhtemelen WiFi erişim noktalarının ortaya çıkması ve dolayısıyla yeni bir sponsorluk ortamının sağlanması olacaktır. Televizyon, radyo ve yayıncılığın dijitalleşmesi, maliyetlerin düşmesine ve daha birçok iletişim kanalının ortaya çıkmasına yol açmıştır.


Üretim ve pazarlama nedir
En iyi pazarlama örnekleri
Kişisel pazarlama teknikleri
Dönüştürücü pazarlama Nedir
Örtülü pazarlama nedir
Pazarlamasyon nedir
İşlemsel pazarlama Nedir
Karşı PAZARLAMA Nedir


Televizyon, yayıncılık, BT ve telekomünikasyonun yakınsaması da çapraz medya sinerjileri için fırsatlar yaratacaktır. Bu bol medya fırsatları, artık arz sıkıntısı olmadığı anlamına geliyor. Bu nedenle, daha küçük etkinlik organizasyonlarının geleneksel olarak ulaşamayacakları medyayı kullanmalarına olanak tanıyan alan daha ucuzdur.

Dijitalleşme ve İnternet ile ilgili geleceğin yeni pazarlama iletişimi modellerinden bazıları muhtemelen şunları içerecektir: yüksek oranda hedeflenmiş dijital televizyon kullanan mikro reklamcılık; dijital set üstü kod çözücüler yoluyla gönderilen kişiselleştirilmiş reklamları kullanan bire bir iletişim; MSN, AOL, Yahoo gibi portalları kullanan portal reklamcılığı; yönlendirmeler için başkalarının web sitelerini kullanan bağlı kuruluş reklamcılığı; İnternetin etkileşimli doğasını kullanarak birbirlerinin mal ve hizmetlerini tanıtan markalar arasındaki çapraz pazarlama ittifakları; ürün yerleştirme ve sponsorluk yoluyla program içi/etkinlik promosyonu; ve kullanıcı dijital televizyon program rehberlerinde arama yaptıkça görünen reklamlar vb.

Tüketiciler etkinlik ve eğlence bilgileri talep etmek ve doğrudan bilet satın almak ve rezervasyon yapmak için bu medyayı kullanmaya alıştıkça, doğrudan pazarlama tekniklerindeki büyüme de İnternet ve etkileşimli televizyonla bağlantılı olacaktır. Bu teknikler, müşterilerin küresel mikro segmentlerine ulaşmak için giderek daha fazla kullanılacaktır.

Bilgi teknolojisi ve telekomünikasyon, geleceğin pazarlama iletişimi üzerinde en büyük etkiye sahip olmaya devam edecek olsa da, iletişim endüstrisinde başka değişiklikler de yaşanıyor.

Medya gibi endüstri de, dışarıdan temin edilen bu uzmanların kullanımını yönetmek ve entegre etmek için görünen birçok medya ve yöntem uzmanı ve ajansla daha da parçalanmış hale geliyor. Bu, şirket, kreatifler ve hedef kitle arasında birçok düzeyi olan karmaşık bir yapı oluşturabilir. Bunun olası bir sonucu, şirket içinde oluşturulan daha basit iletişimlere geri dönüş olabilir.

Medya uzmanlığı açısından gençlik pazarında zaten görülebilen eğilimler, genel bir toplum özelliği haline gelecektir. Bu nedenle hedef kitle artık pasif alıcılar değil, aktif olarak arayan, yaratan ve deneyimleyen katılımcılar olacaktır.

Olayın imajının kendisinin, yalnızca hizmet ettiği işlevlere değil, aynı zamanda kendi imajına, mutluluk ve iyi hissetme seviyelerine olan katkılarına da giderek daha fazla bağımlı olması muhtemeldir. Bu nedenle, etkinlik müşterilerinin ve paydaşlarının zihniyetlerine hitap eden iletişimlerle tasarıma daha fazla dikkat edilmesi gerekecektir.

Medya parçalanması, kaygı düzeyleri ve artan rekabet ile birlikte geleceğin tüketici özelliklerinin çoğu, birçok iletişim tekniği ile güvensizliğe, ilgisizliğe ve can sıkıntısına yol açacaktır. Akran grupları gibi güvenilir kaynaklardan yayılan bireyselleştirilmiş mesajların önemi artacak ve bu da viral ve deneyimsel pazarlama yöntemleri kullanılarak oluşturulan ağızdan ağza kampanyaların kullanımının artmasına yol açacaktır.

Yerel gazeteler (yüzde 54) ve İnternet (yüzde 37) de hayati medya kaynakları olmasına rağmen, yanıt verenlerin yüzde 57’sinin canlı performans etkinlikleriyle ilgili ana bilgi kaynağı olarak ağızdan ağza sözlere baktığı bulundu.

Daha önce tartışılan farklılaşma, reklamcılık ve eğlencenin yakınlaşmasında da görülebilir. Geleceğin tüketicisinin göreceği tek pazarlama iletişimi, görmeyi seçtikleri olacaktır, pazarlamacıların ürün yerleştirme, sponsorluk ve ünlü desteğiyle “gizlice içeri girmek” yerine promosyon araçlarının içeriğini oluşturması ve sahiplenmesi gerekir.

Bu, televizyon programları, filmler, dergiler, kitaplar ve etkinlikler oluşturarak elde edilebilir. Bunun örnekleri, müşterilerin ürünlerini sergilemek için reklamcılar tarafından geliştirilen reality şovlarda ve yaşam tarzı dergilerinde ve sponsorluk veya amaca yönelik iletişim araçları olarak müzik, spor ve sanat etkinliklerinin yaratılmasında zaten görülebilir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir