Promosyon Etkinlik Türleri – Pazarlama Stratejileri – Pazarlama Alanı – Pazarlama Alanında Ödev Yaptırma Fiyatları – Ücretli Pazarlama Ödevi – Pazarlama Stratejileri – Ödev Yaptırma

0 (312) 276 75 93 @ İletişim İçin Mail Gönderin bestessayhomework@gmail.com - 7/24 hizmet vermekteyiz... @@@ Ödev Yaptırma, Proje Yaptırma, Tez Yaptırma, Makale Yaptırma, Essay Yaptırma, Literatür Taraması Yaptırma, Vaka İncelemesi Yaptırma, Research Paper Yaptırma, Akademik Makale Yaptırma, İntihal Oranı Düşürme, İstatistik Ödev Yaptırma, İstatistik Proje Yaptırma, İstatistik Tez Yaptırma, İstatistik Makale Yaptırma, İstatistik Essay Yaptırma, Edebiyat Ödev Yaptırma, Edebiyat Proje Yaptırma, Edebiyat Tez Yaptırma, İngilizce Ödev Yaptırma, İngilizce Proje Yaptırma, İngilizce Tez Yaptırma, İngilizce Makale Yaptırma, Her Dilde Ödev Yaptırma, Hukuk Ödev Yaptırma, Hukuk Proje Yaptırma, Hukuk Tez Yaptırma, Hukuk Makale Yaptırma, Hukuk Essay Yaptırma, Hukuk Soru Çözümü Yaptırma, Psikoloji Ödev Yaptırma, Psikoloji Proje Yaptırma, Psikoloji Tez Yaptırma, Psikoloji Makale Yaptırma, İnşaat Ödev Yaptırma, İnşaat Proje Yaptırma, İnşaat Tez Yaptırma, İnşaat Çizim Yaptırma, Matlab Yaptırma, Spss Yaptırma, Spss Analizi Yaptırmak İstiyorum, Ücretli Spss Analizi, İstatistik Ücretleri, Spss Nedir, Spss Danışmanlık, İstatistik Hizmeti, Spss Analizi ve Sonuçların Yorumlanması, Spss Ücretleri, Tez Yazdırma, Ödev Danışmanlığı, Ücretli Ödev Yaptırma, Endüstri Mühendisliği Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Matlab Ödev Yaptırma, Tez Danışmanlığı, Makale Danışmanlığı, Dış Ticaret ödev YAPTIRMA, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum

Promosyon Etkinlik Türleri – Pazarlama Stratejileri – Pazarlama Alanı – Pazarlama Alanında Ödev Yaptırma Fiyatları – Ücretli Pazarlama Ödevi – Pazarlama Stratejileri – Ödev Yaptırma

15 Ocak 2023 emekli promosyon sorgulaması promosyon ödeme 0
TİCARET SİSTEMİ GELİŞİMİ

Promosyon Etkinlik Türleri

Şu anda, pazarlama iletişimi literatürünün çoğunda iletişim araçları olarak olaylar hakkında çok az tartışma var. Etkinliklere yer veren yazarlar, kullanımlarını sponsorluk, halkla ilişkiler ve sergiler ve ticari fuarlar için medya etkinlikleriyle sınırlama eğilimindedir.

Bununla birlikte, deneyimsel pazarlama tartışmasında ve etkinlik yönetim şirketlerinden alınan anekdot niteliğindeki kanıtlarla görüldüğü gibi, pazarlama iletişimi için kullanılan etkinlik yelpazesi ve bunlara harcanan iletişim bütçesinin oranı hızla artıyor gibi görünüyor.

Promosyon etkinlikleri, üretim tesisi açık günlerinden sağlığın teşviki ve geliştirilmesi yol gösterilerine, uluslararası ticaret fuarlarından alışveriş merkezlerinde ürün örneklemeye kadar uzanır. Tüm bu etkinliklerin ortak noktası, bir markayı etkileşimli bir deneyim yoluyla odaklanmış bir müşteri grubuna tanıtabilmeleridir.

Çeşitlilikleri ve sektördeki sürekli yenilik ve yaratıcılık nedeniyle bu etkinlikleri kategorize etmek genellikle zordur. Bir olasılık, bunları katılımcı türüne göre medyayı hedefleyenler (basın toplantıları, tanıtım gösterileri), aracıları hedefleyenler (örneğin, perakendecilere ürün lansmanları), kurumsal müşterileri hedefleyenler (örneğin bileşen sergileri) ve tüketicileri hedefleyenler olarak gruplandırmaktır.

Ancak, tüm bu grupları hedef alan birçok olay var. Örneğin, bir ürün lansman etkinliği önce basın için, ardından perakendeciler için ve ardından halkın seçilmiş üyeleri için düzenlenebilir ve bir motor gösterisi kurumsal alıcıları, medyayı ve son müşterileri çekecektir.

Bu nedenle, bu tür olayları kategorilere ayırmak yerine, giderek daha popüler hale gelen bu iletişim yöntemi için mevcut seçenekler yelpazesine genel bir bakış sağlamak için en yaygın türlerden bir seçim tartışılacaktır.

Ticari Gösteriler ve Sergiler

Sergiler, ticaret gösterileri ve ticaret fuarları, rakip ürünleri sergilemeleri ve yalnızca bir markaya odaklanmamaları bakımından diğer pek çok tanıtım etkinliğinden farklıdır. Bu nedenle, potansiyel müşterileri rakiplerin iletişiminden yalıtan arzu edilen “marka balonunu” sağlamadıkları tartışılabilir.

Ayrıca, pek çok sergi yalnızca kuruluşun ürününün sergilenmesidir ve bu nedenle etkileşim ve katılım düzeyi düşük olabilir, bu da katılımcı bir deneyim yoluyla elde edilen ilgi ve bağlılığın sınırlı olduğunu düşündürür. Bununla birlikte, bu dezavantajlara rağmen, fuarlar birçok kuruluş için iletişim karmasının önemli bir parçası olmaya devam etmektedir.

Bu kısmen bazı endüstrilerdeki geleneklerden ve devam etmemenin olumsuz etkilerinden kaynaklanmaktadır, ancak aynı zamanda kazanılabilecek birçok faydadan da kaynaklanmaktadır. Çok sayıda alıcı ve satıcıyı tek bir yerde bir araya getirmenin sunduğu fırsatlar çoktur ve rakip karmaşasının dezavantajlarından daha ağır basar.

Ayrıca fuarların sınırlı etkileşimi, yeni teknoloji ve yaratıcı stant geliştirme ile değişti. Artık çoğu katılımcı, stantlarının statik olmaktan uzak olmasını sağlayacak ve ürün tanıtımları ve denemeleri, etkileşimli ekranlar, yarışmalar, eşantiyonlar ve canlı ve ilgi çekici marka elçileri aracılığıyla katılımı ve katılımı teşvik edecektir.

Mizah ve eğlencenin kullanımı, endüstriyel ürünler için olduğu kadar tüketici ürünleri için de işe yarayabilir. Örneğin, Hepworth Yapı Ürünleri, 1994 yılındaki IWEX fuarında, yeni nargile ürününü tutan çıplak yer işçilerinin gerçek boyutlu şişirilmiş görüntülerini kullandığı ve stant ziyaretçilerinin benzer karton figürlerin arkasında fotoğraf çektirme fırsatı verdiği 1994 yılında heyecan yarattı.


emekli promosyon sorgulama
promosyon ne demek
promosyon ödemeleri
ziraat emekli promosyon
Emekli promosyon
garanti emekli promosyon
İs Bankası promosyon
Banka promosyonu


Yaratıcı fikir, kondom benzetmesini kullanarak borunun dayanıklı, güçlü, hafif ve sızdırmaz olmasının faydalarını göstermekti. Son kullanıcıya, yer işçisine yönelik, basında benzeri görülmemiş bir yer, stand ziyaretçisi ve en önemlisi ürün belirleyicilerle satış sunumu fırsatları yaratan müstehcen, esprili bir kampanya.

Katılımcılar, satış fırsatları yaratmak, randevular ayarlamak, satış yapmak, tanıtım yapmak, yeni ürünler piyasaya sürmek, pazarlama araştırması yapmak, rakip istihbaratı toplamak, kurumsal morali yükseltmek, kurumsal imajı iyileştirmek dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle fuarları kullanmayı seçebilirler.

Sergi kullanımının sunduğu faydalardan bazılarına bir örnek verilmiştir. Fuarın katılımcılar için hedef pazarı, Avrupa, Afrika, Orta Doğu, Basra Körfezi, Kuzey ve Güney Amerika ve Asya’nın coğrafi bölgeleridir ve bu ziyaretçiler, aşağıda listelenen bir dizi kuruluşu ve rolü temsil etmektedir:

● su endüstrileri ve hizmet şirketleri
● akademik kurumlar
● danışmanlık firmaları
● su endüstrisi iş liderleri
● kurumsal çevre yöneticileri
● finans ve yatırım uzmanları
● hükümet yetkilileri ve karar vericiler.

Katılımcılar için sağlanan faydalar şu şekildedir:

● önemli alıcılarla tanışın
● yeni pazarlara girin
● stratejik ortaklıklar kurmak
● yatırım sermayesine erişim elde edin.

Bu sergi, fuarların ana faydalarından birini, endüstri sektörünün kilit oyuncularının çoğunluğunu tek bir yerde toplama becerisini açıkça gösteriyor. Bu, fuar katılımcılarının bir dizi faydalı kişiyle (alıcılar, tedarikçiler, ortaklar, yatırımcılar) satış görüşmeleri veya diğer doğrudan pazarlama yöntemlerinden çok daha uygun maliyetli bir şekilde kişisel etkileşim kurmasına olanak tanır.

Sergileme nedenleri yelpazesi, birçok kuruluşun neden sergilere yaptıkları harcamaların etkinliğini değerlendiremediğini veya değerlendirmeye isteksiz olduğunu açıklamaya yardımcı olur. Neyin başarılması gerektiğine dair hedefler nadiren belirlenir ve başarı basitçe stant ziyaretçi sayıları, toplanan kartvizitler veya o gün yapılan satışlarla ölçülür.

Etkinliğin genellikle yüksek profilli doğasıyla birlikte sergileme için gereken masraf ve taahhüt, hedef belirleme ile başlayan ve değerlendirme ile biten dikkatli bir planlamanın gerekli olduğu anlamına gelir.

Net ve kesin hedef belirleme ile başlayan ve ardından sistematik ve bilgiye dayalı sergi seçimi ile başlayan sekiz aşamalı bir planlama süreci önerin. Üçüncü ve dördüncü aşamalar, stant personelinin planlanması ve ihtiyaç duyulan destek promosyonlarının belirlenmesidir. Bir sonraki aşama, stant düzeni, içeriği ve tasarımının yaratıcı yönüdür.

Takip faaliyetlerini planlamak da çok önemlidir ve bu nedenle altıncı aşama, fuar sırasında kurulan temaslardan en iyi şekilde yararlanmak için kaynakların ve uzmanlığın yerinde olmasını sağlamaktır. Son olarak, sergileme lojistiğinin düzenlenmesi ve sergi bittikten sonra aktivitenin değerlendirilmesi için planların yapılması gerekir.

Fuarlar, organizasyona, fuar süresince yoğun bir yerde erişilebilen, iyi tanımlanmış bir hedef pazar sağlayabilir. Örneğin, ABD’deki Avon, ülke genelinde kadınlara yönelik yirmi sergide yer aldı, 500.000 kişilik bir izleyici kitlesine ulaştı, binlerce numune dağıttı ve en az 60.000 olası satış sağladı.

Özenle seçilmiş ve istenilen hedef pazara ulaşan bir fuar, ziyaretçiler için interaktif bir deneyim sağlayan iyi tasarlanmış bir stant ile hem tüketici hem de iş pazarları için oldukça etkili bir tanıtım aracı olabilir. Sergi için iyi tanımlanmış hedeflerin belirlenmesi ve daha sonra bu hedeflere göre ölçülen sergi başarısının değerlendirilmesi, yatırımın geri dönüşünün kanıtlanması için hayati önem taşır.

Sergilemenin değeri ayrıca, olumsuz tanıtımı, mali sorunların varsayımlarını ve kaybedilen fırsatları içerebilecek, sergilememenin maliyetini veya olası etkilerini de dikkate almalıdır. Ayrıca, iletişim bütçesinin sergi payını başka bir yere harcamanın etkinlik kazançlarını veya kayıplarını dikkate almakta fayda var.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir