Tedarik ve Kaynak Bulma – Pazarlama Stratejileri – Pazarlama Alanı – Pazarlama Alanında Ödev Yaptırma Fiyatları – Ücretli Pazarlama Ödevi – Pazarlama Stratejileri – Ödev Yaptırma

0 (312) 276 75 93 @ İletişim İçin Mail Gönderin bestessayhomework@gmail.com - 7/24 hizmet vermekteyiz... @@@ Ödev Yaptırma, Proje Yaptırma, Tez Yaptırma, Makale Yaptırma, Essay Yaptırma, Literatür Taraması Yaptırma, Vaka İncelemesi Yaptırma, Research Paper Yaptırma, Akademik Makale Yaptırma, İntihal Oranı Düşürme, İstatistik Ödev Yaptırma, İstatistik Proje Yaptırma, İstatistik Tez Yaptırma, İstatistik Makale Yaptırma, İstatistik Essay Yaptırma, Edebiyat Ödev Yaptırma, Edebiyat Proje Yaptırma, Edebiyat Tez Yaptırma, İngilizce Ödev Yaptırma, İngilizce Proje Yaptırma, İngilizce Tez Yaptırma, İngilizce Makale Yaptırma, Her Dilde Ödev Yaptırma, Hukuk Ödev Yaptırma, Hukuk Proje Yaptırma, Hukuk Tez Yaptırma, Hukuk Makale Yaptırma, Hukuk Essay Yaptırma, Hukuk Soru Çözümü Yaptırma, Psikoloji Ödev Yaptırma, Psikoloji Proje Yaptırma, Psikoloji Tez Yaptırma, Psikoloji Makale Yaptırma, İnşaat Ödev Yaptırma, İnşaat Proje Yaptırma, İnşaat Tez Yaptırma, İnşaat Çizim Yaptırma, Matlab Yaptırma, Spss Yaptırma, Spss Analizi Yaptırmak İstiyorum, Ücretli Spss Analizi, İstatistik Ücretleri, Spss Nedir, Spss Danışmanlık, İstatistik Hizmeti, Spss Analizi ve Sonuçların Yorumlanması, Spss Ücretleri, Tez Yazdırma, Ödev Danışmanlığı, Ücretli Ödev Yaptırma, Endüstri Mühendisliği Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Matlab Ödev Yaptırma, Tez Danışmanlığı, Makale Danışmanlığı, Dış Ticaret ödev YAPTIRMA, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum

Tedarik ve Kaynak Bulma – Pazarlama Stratejileri – Pazarlama Alanı – Pazarlama Alanında Ödev Yaptırma Fiyatları – Ücretli Pazarlama Ödevi – Pazarlama Stratejileri – Ödev Yaptırma

19 Ekim 2022 Tedarik zinciri departmanı görevleri Tedarik zinciri yönetimi süreçleri Tedarik zincirinin Geleceği 0
Pazarın Doğası

Mevcut B2B Uygulamaları

Bu bölümde, genel bağlamı belirlemek ve diğer bölümleri okurken bir referans noktası olarak hizmet etmek için üçüncü sütununda listelenen kategorilerde genel B2B uygulamaları açıklanmıştır. Bölüm 3’ten itibaren, B2B Pazarlamayı geliştirmek için kullanılan birçok özel sistem örneği bulacaksınız.

Ofis ve kişisel üretkenlik

Bu alandaki bilgisayar tabanlı uygulamalar, belge ve bilgilerin üretilmesini ve paylaşılmasını sağlar. Bütçeler, raporlar, proje planları ve broşürler ile mektuplar ve kısa notlar gibi belgeler yalnızca metin olabilir veya sayılar, tablolar, hareketsiz görüntüler ve giderek artan şekilde ses veya video multimedya klipleriyle birleştirilebilir.

Belge ve bilgi paylaşımı, e-posta, dosya aktarımı, paylaşılan sunucular, grup yazılımları, portallar, web sayfaları ve konferans uygulamaları ile kolaylaştırılabilir. B2B arenasında bu uygulamalar, çoğu işlemin ve işbirliği çabalarının maliyetlerini hızlandırabilir ve azaltabilir.

Tedarik ve Kaynak Bulma

Yaygın olarak kullanılan tedarik sistemleri, örneğin ofis mobilyaları ve kırtasiye malzemeleri gibi genellikle MRO (bakım, onarım ve operasyonlar) kalemleri olarak adlandırılan temel iş malzemelerinin satın alınmasını kolaylaştırır. Tercih edilen tedarikçilerden veya portallardan çevrimiçi kataloglara dayanabilirler.

Yerleşik kimlik doğrulama yöntemleri ve harcama yetkilendirme seviyeleri, satın alma süreçlerini hızlandırmaya, tercih edilen tedarikçilerin kullanılmasını sağlamaya ve işlem maliyetlerini düşürmeye yardımcı olur. Çevrimiçi açık artırmalar da MRO alımları için popüler kaynakları kanıtlıyor. Kuruluşlar da giderek artan bir şekilde Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) ve Tedarik Zinciri Yönetimi gibi diğer stratejik sistemlerle iç içe olan entegre sistemler uygulamaktadır.

Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi (PLM)

PLM sistemleri, ilk fikirden tasarım, geliştirme, üretim, pazara giriş, hizmet, devam eden iyileştirmeler ve geri çekilmeye kadar bir ürünün “ömrünün” tüm aşamalarını yönetmek için kullanılır. En iyi ihtimalle, “ürün geliştirme, üretim ve hizmete dahil olan tüm kişilerin güncel bilgilere hızlı ve güvenli erişimini sağlayan entegre bir ortam” sağlarlar.

Ayrıca, yakın tarihli bir çevrimiçi haber bülteni olan PLM Perspective’de belirtildiği gibi, bu tür sistemlerden elde edilen bilgiler, ‘bir şirketin entelektüel sermayesinden yararlanma ve geliştirme’ için gelecekteki yönergeleri önermek üzere analiz edilebilir… PLM nihai olarak sürekli yenilik sağlamaya yönelik bir stratejidir , ve inovasyon, endüstriden bağımsız olarak günümüzün en önemli iş itici güçlerinden biridir’.

Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM)

CRM sistemleri, bir müşteri veri tabanından basit analiz ve raporlama olabilir veya hem satış hem de hizmet süreçlerinin tam entegre çağrı merkezi yönetimi kadar karmaşık olabilir. Bir müşterinin davranışını anlamak ve umarız devam eden ilişkiyi yönetmek için bir kuruluş aşağıdaki verilerin tümünü veya bir kısmını toplamayı seçebilir:

  • demografi – örneğin, konum, yaş, cinsiyet, harcama gücü;
  • pazarlama kampanyalarına yanıtlar;
  • satın almalar – ürünler ve tarihler;
  • hizmet talepleri;
  • hesaplar.

Bu faktörlerin analizi, ürün tasarımı, satış ve pazarlama, destek ve servis dahil olmak üzere birçok süreci iyileştirmek için kullanılabilecek bilgilerle sonuçlanır.


Tedarik zinciri problemleri
Tedarik yönetimi
Fabrika tedarik
Tedarik zincirinin Geleceği
İmalat Akış Yönetimi
Tedarik zinciri yönetimi süreçleri
Tedarik zinciri departmanı görevleri
Global tedarik zinciri Nedir


Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP)

Eksiksiz ERP sistemleri, bir kuruluşun muhasebe, üretim, satış ve insan kaynakları departmanları arasında tüm iş süreçlerini entegre etmeye çalışır. 1970’lerin başından beri bu alanda öncü olan orijinal SAP yazılımı iyi tanımlanmıştır.

Günümüzde SAP, 50’den fazla ülkede 20.500’den fazla kişiyi istihdam etmektedir ve diğerleri gibi ERP ürünleri de İnternet dahil modern ağlarda çalışacak şekilde uyarlanmıştır.

Bu alanda bir hizmet sağlayıcı olan Equant, Avrupa’da ticari ve tüketici aydınlatma ürünleri üreticisi olan Sylvania Lighting International (SLI) için 2002 yılında uygulanan ERP sistemlerini anlatıyor.

Uygulama Londra, Madrid, Erlangen, Paris ve Brüksel’deki bilgisayarlarda çalışır ve finans, üretim, satış siparişi ve lojistik fonksiyonlarını destekler. Yeni intranet, bu konumlardaki çalışanlara ve “1.000’den fazla mobil ve uzak kullanıcıya” hizmet ediyor.

Tedarik Zinciri Yönetimi (SCM)

SCM sistemlerinin nihai amacı, kuruluşların ürünleri veya hizmetleri için arz ve talebi dengelemelerine yardımcı olmaktır. İngiltere merkezli bir fotoğraf malzemeleri ve hizmetleri tedarikçisi olan Ilford, Haziran 2001’den beri envanteri optimize etmek, müşteri hizmet seviyelerini kontrol etmek ve ürün devir ve lansmanlarını yönetmek için özelleştirilmiş bir SCM uygulaması kullanıyor.

Giderek daha karmaşık hale gelen SCM sistemleri, MRO, PLC, ERP ve CRM unsurlarını kapsayacak şekilde satın alma siparişi ve envanter yönetiminin ötesine geçmektedir. Aslında, aşağıdaki kategorileri kapsayan tedarik ağı süreçlerine atıfta bulunur:

  • işbirlikçi ürün yaşam döngüsü yönetimi;
  • tedarik yönetimi;
  • Kurumsal Varlık Yönetimi;
  • üretim ağı yönetimi;
  • sürekli talep yönetimi;
  • sipariş karşılama ve dağıtım yönetimi;
  • satış sonrası servis yönetimi.

E-ticaret

Avrupa Komisyonu, elektronik ticareti “bir mal veya hizmetin satın alınması veya satılması için çevrimiçi bir taahhüt içeren ve bu mal veya hizmetin ithalatı veya ihracatı ile sonuçlanan herhangi bir işlem” olarak tanımlamaktadır.

Hal böyle olunca tabi ki hem B2C hem de B2B süreçlerini kapsar. Bu kitabın birçok okuyucusu, çevrimiçi satın alma konusunda doğrudan kişisel deneyime ve B2C sektöründeki birçok konuyu anlayacaktır: İnternet üzerinden erişim, bağlantı hızları, seçilen mal veya hizmetlerin bulunabilirliği, ödeme güvenliği, teslimat süreleri, İadeler vb.

B2B sektöründe, toplu erişime ihtiyaç duymadan ve özellikle özel ağların kullanıldığı yerlerde, işlem hızları ve güvenlik genellikle daha az sorun teşkil eder. Ancak, veri formatlarını ve sistemlerini uyumlu hale getirmek hala zorludur.

Queensland Bilgi Endüstrileri Bürosu, bir nakliye şirketi ve iki müşterisini içeren bir B2B e-Ticaret pilot uygulamasını tanımlamaktadır. İki ticari müşteri, konsinye ayrıntılarıyla telefon etmek yerine bunları elektronik olarak aktardı. Çalışma, sisteme veri giren personelin daha yüksek doğruluk taleplerine dikkat çekerken, B2B e-Ticaret olduğu sonucuna varmıştır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir