Web 3.0 ve Sanal Zeka

0 (312) 276 75 93 @ İletişim İçin Mail Gönderin bestessayhomework@gmail.com - 7/24 hizmet vermekteyiz... @@@ Ödev Yaptırma, Proje Yaptırma, Tez Yaptırma, Makale Yaptırma, Essay Yaptırma, Literatür Taraması Yaptırma, Vaka İncelemesi Yaptırma, Research Paper Yaptırma, Akademik Makale Yaptırma, İntihal Oranı Düşürme, İstatistik Ödev Yaptırma, İstatistik Proje Yaptırma, İstatistik Tez Yaptırma, İstatistik Makale Yaptırma, İstatistik Essay Yaptırma, Edebiyat Ödev Yaptırma, Edebiyat Proje Yaptırma, Edebiyat Tez Yaptırma, İngilizce Ödev Yaptırma, İngilizce Proje Yaptırma, İngilizce Tez Yaptırma, İngilizce Makale Yaptırma, Her Dilde Ödev Yaptırma, Hukuk Ödev Yaptırma, Hukuk Proje Yaptırma, Hukuk Tez Yaptırma, Hukuk Makale Yaptırma, Hukuk Essay Yaptırma, Hukuk Soru Çözümü Yaptırma, Psikoloji Ödev Yaptırma, Psikoloji Proje Yaptırma, Psikoloji Tez Yaptırma, Psikoloji Makale Yaptırma, İnşaat Ödev Yaptırma, İnşaat Proje Yaptırma, İnşaat Tez Yaptırma, İnşaat Çizim Yaptırma, Matlab Yaptırma, Spss Yaptırma, Spss Analizi Yaptırmak İstiyorum, Ücretli Spss Analizi, İstatistik Ücretleri, Spss Nedir, Spss Danışmanlık, İstatistik Hizmeti, Spss Analizi ve Sonuçların Yorumlanması, Spss Ücretleri, Tez Yazdırma, Ödev Danışmanlığı, Ücretli Ödev Yaptırma, Endüstri Mühendisliği Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Matlab Ödev Yaptırma, Tez Danışmanlığı, Makale Danışmanlığı, Dış Ticaret ödev YAPTIRMA, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum

Web 3.0 ve Sanal Zeka

8 Haziran 2023 Web 3.0 ne zaman çıkacak Web 3.0 Örnekler 0
Güvenilirlik Önyargısı

Web 3.0 ve Sanal Zeka

Sosyal medya ortamında, şirketin yanıt verme hızı çok önemlidir. Web kullanıcıları, bir e-posta gönderirken, bir yanıt almak için bir süre beklemeleri gerektiğini bilirlerse (uzun bir süre olmasa daha iyi), bir sosyal medya talebi durumunda o kadar hoşgörülü olmazlar çünkü bu bağlamda gerçek zaman konuşması norm olarak kabul edilir.

Ayrıca, yarı elektronik ve yarı insan ilişkileri yaratmanın yeni hibrit yolları, ses tanıma sistemleri (yani Siri), avatarlar ve hologramlar tarafından temsil edilmektedir. Bir örnek, büyük uluslararası havalimanlarında (örneğin, Londra, Dubai, New York, vb.) çeşitli şirketler tarafından giderek daha fazla sağlanan sanal asistan hologramlarıdır.

Sanal temsilciler, gezginlere doğal bir dilde ancak yapay zekaya dayalı olarak yardımcı olabilir. Genellikle bir dokunmatik ekran işleviyle desteklenen, ses tanımanın bazı zorluklarla karşılaşabileceği havaalanlarında daha pratik olan, ön kayıt komut dizilerine dayalı olarak müşterilerin sorularına yanıtlar sunarlar.

Web 3.0 ve sanal zekanın devam eden ve gelecekteki iyileştirmeleri ile bu araçlar aynı zamanda daha esnek, etkileşimli hale gelecek ve daha çeşitli önceden kaydedilmiş betikler sayesinde kişiselleştirmeyi (yani birden fazla dil) artırabilecektir.

Sosyal medyanın etkileşimli doğası, çevrimiçi topluluklarda bireyler ve şirketler arasında diyalog kurma fırsatıyla birlikte, seyahat şirketlerini müşterilere daha iyi hizmet verme ve onların ihtiyaçlarını karşılama konusunda motive etmiştir. Örneğin, Hyatt, müşteri hizmetleri ve ilişkilerine adanmış olarak adlandırılan özel bir Twitter sayfası oluşturmuştur.

Topluluk üyeleri bilgi ve yardım isteyebilir, şikayette bulunabilir ve “web konsiyerji” gerçek zamanlı yanıt vererek bir sohbeti etkinleştirir. Twitter ile çevrimiçi sohbet arasındaki temel fark, ilk durumda görüşmenin herkese açık olmasıdır: diğer müşteriler etkileşim kurmaya ve deneyimlerini paylaşmaya başlayabilir.

Bu, şirketler için hem faydalı hem de zarar verici olabilir çünkü diğer sosyal medya kullanıcıları şikayet durumunda şirketi veya alternatif olarak müşteriyi destekleyebilir. Bu nedenle, bu tür hizmetler, teknoloji ve uygulamalar hakkında yeterli kaynak ve bilgi ile doğru bir şekilde yönetilebildiğinde geliştirilmelidir.

Sosyal Medya Aracılığıyla Gezginlerin Etkileşimi

Müşteriler ve potansiyel müşterilerle etkileşimler ve ilişkiler kurmak, onların bağlı oldukları anlamına gelmez. Daha önce belirtildiği gibi, müşteri bağlılığı daha çok bir şirket ile topluluk üyeleri arasındaki ve bir topluluk içindeki üyeler arasındaki duygusal ve sosyal bağlarla bağlantılıdır.

Bu nedenle firmalar, başarılı ve ilgi çekici bir sosyal medya yaklaşımı uygulamak için, her sosyal ortamın kendi dili ve kuralları olduğunu göz önünde bulundurarak, doğru kararları almaya çalışmalıdır. Facebook’ta işe yarayan şey, Twitter’da vb. mutlaka çalışmaz. Ayrıca, yeni sosyal medyanın yaygınlaşması, sosyal medya bilgisini ve farkındalığını geliştirmenin önemini daha da vurgulamaktadır.

Başlangıç olarak, ilk adım, kullanılacak tercih edilen medyayı anlamak için şirketin özelliklerinin ve hedef pazarların profillerinin analizidir. Bundan sonra şirket mevcut kurumsal kaynaklara (bütçe, personel vb.), teknoloji bilgisine, müşteri segmentlerinin ilgisine vb. göre, diğer firmaların eylemleriyle uyumlu yönetilmesi gereken sosyal medya karmasını seçebilir.

Sonraki bölümler, şirketlerin sosyal medya pazarlaması yoluyla gezginlerin katılımını sağlamak için üstlenebilecekleri olası faaliyetleri inceleyecektir.


Web 3.0 Nedir
Web 3.0 Örnekleri
Web 3.0 uygulamaları
Web 3.0 ne zaman çıkacak
Web 3.0 coinleri Listesi
Web 3 nedir
Web 3.0 araçları
Web 4.0 ne zaman çıktı


Çevrimiçi Kurumsal Bloglarda Tüketicilerin Katılımı

Seyahat şirketlerinin müşterileriyle ve potansiyel müşterilerle etkileşim kurmak için kullanabilecekleri bir yol, şirkete, belirli bir markaya veya belirli bir ürüne adanmış bir kurumsal blog oluşturmaktır. Kurumsal bir blog geliştirirken bir seyahat şirketi, belirli özelliklerine göre odak, finansman ve yönetişim hakkında çeşitli kararlar alabilir.

İlk yönüyle ilgili olarak, topluluk odağı esas olarak belirli bir firma (şirket, marka, ürün) ile ilgili olabilir, daha geniş bir ortak ilgi alanı veya her ikisi ile ilgili olabilir. Güçlü marka kimliğine sahip şirketler, ağırlıklı olarak markalarına odaklanabilmektedir.

Aksine, marka kimliği zayıf şirketler için, topluluk üyelerinin çıkarlarını kullanarak, tek bir marka yerine daha geniş bir konuya odaklanmaları önerilir. Bu sayede düşük maliyetli ilişkiler geliştirme ve markalarını büyütme fırsatı buluyorlar.

Kurumsal topluluklar çevrimiçi, çevrimdışı veya iki form arasında karma olabilir. Çeşitli çevrimiçi kurumsal topluluklar, önceki çevrimdışı topluluk biçimlerinin sonucudur. Ayrıca, çevrimiçi toplulukların çevrimdışı özel etkinlikleri de olabilir.

Örneğin, insanlar çevrimiçi oyun blogları aracılığıyla bağlantı kurabilirler: sanal dünyada birlikte oynayabilir, oyunla ilgili içerik ve fikirleri paylaşabilir ve aynı zamanda yeni ürünleri denemek ve katılmak için bazı çevrimdışı etkinlikler düzenleyebilirler. fuarlara, yıllık toplantılara vb.

Finansman ve yönetişim ile ilgili olarak, kurumsal topluluklar oluşturulabilir ve daha sonra şirketin kendisi ve/veya o markanın/konunun hevesli topluluğu tarafından yönetilebilir. Bazı akademisyenler, birlikte yaratmaya dayalı yüksek ilgi çekici ortamların geliştirilmesine katkıda bulunan, paylaşılan yönetilen bir yaklaşıma dayalı hibrit bir yönetişim yaklaşımı önermektedir.

Bunun nedeni, yönetişimin güvenilirliği etkileyebilmesidir: topluluk tamamen şirket tarafından kontrol edildiğinde ve yönetildiğinde, çevrimiçi içerik daha az güvenilir olarak algılanabilir. Aslında, iki taraflı bilgi, güvenilirliği ve sonuç olarak katılım fırsatını artıran daha özgün bir yaklaşımı yansıtır.

Tüketicilerin katılma motivasyonu ile gerçek çevrimiçi topluluk katılımı arasındaki ilişki, ürün, çevrimiçi topluluğun boyutu ve müşteri ile ilgili bazı moderatörler (katılım sürecini değiştirebilen faktörler) tarafından koşullandırılır.

Birincisi, ürün karmaşıklığı ve katılımı, müşterinin topluluğa katılımını etkileyebilir. Yüksek katılımla karakterize edilen karmaşık ürünler için, çevrimiçi topluluğa katılma deneyimi, pratik çıkarımlar açısından daha fazla değer taşır. Bir toplulukta yer almak, kullanıcıların bir ürün hakkında bilgi almasına, bir markayla ve diğer topluluk üyeleriyle etkileşime girmesine olanak tanıyarak satın almayla ilgili risk algısını azaltır.

İkinci olarak, çevrimiçi topluluğun boyutu bir başka önemli arabulucudur. Genel olarak, küçük marka toplulukları, üyelerin başkalarıyla daha sıkı ilişkiler kurmasına ve ardından şirket/marka/ürünle bağlılık düzeyini artırmasına olanak tanır.

Üçüncüsü, tüketiciyle ilgili arabulucular, topluluk üyelerinin deneyimi ve ilişkinin uzun ömürlülüğü ile ilgilidir. Uzman tüketiciler, seçimlerini formüle ederken genellikle başkalarının görüşlerine daha az bağımlıdır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir