Zincir Eşitleme – İstatistik Alanları- İstatistik Fiyatları – Ücretli İstatistik – İstatistik Yaptırma

0 (312) 276 75 93 @ İletişim İçin Mail Gönderin bestessayhomework@gmail.com - 7/24 hizmet vermekteyiz... @@@ Ödev Yaptırma, Proje Yaptırma, Tez Yaptırma, Makale Yaptırma, Essay Yaptırma, Literatür Taraması Yaptırma, Vaka İncelemesi Yaptırma, Research Paper Yaptırma, Akademik Makale Yaptırma, İntihal Oranı Düşürme, İstatistik Ödev Yaptırma, İstatistik Proje Yaptırma, İstatistik Tez Yaptırma, İstatistik Makale Yaptırma, İstatistik Essay Yaptırma, Edebiyat Ödev Yaptırma, Edebiyat Proje Yaptırma, Edebiyat Tez Yaptırma, İngilizce Ödev Yaptırma, İngilizce Proje Yaptırma, İngilizce Tez Yaptırma, İngilizce Makale Yaptırma, Her Dilde Ödev Yaptırma, Hukuk Ödev Yaptırma, Hukuk Proje Yaptırma, Hukuk Tez Yaptırma, Hukuk Makale Yaptırma, Hukuk Essay Yaptırma, Hukuk Soru Çözümü Yaptırma, Psikoloji Ödev Yaptırma, Psikoloji Proje Yaptırma, Psikoloji Tez Yaptırma, Psikoloji Makale Yaptırma, İnşaat Ödev Yaptırma, İnşaat Proje Yaptırma, İnşaat Tez Yaptırma, İnşaat Çizim Yaptırma, Matlab Yaptırma, Spss Yaptırma, Spss Analizi Yaptırmak İstiyorum, Ücretli Spss Analizi, İstatistik Ücretleri, Spss Nedir, Spss Danışmanlık, İstatistik Hizmeti, Spss Analizi ve Sonuçların Yorumlanması, Spss Ücretleri, Tez Yazdırma, Ödev Danışmanlığı, Ücretli Ödev Yaptırma, Endüstri Mühendisliği Ödev Yaptırma, Tez Yazdırma, Matlab Ödev Yaptırma, Tez Danışmanlığı, Makale Danışmanlığı, Dış Ticaret ödev YAPTIRMA, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum

Zincir Eşitleme – İstatistik Alanları- İstatistik Fiyatları – Ücretli İstatistik – İstatistik Yaptırma

22 Şubat 2021 Anahtar Zinciri erişimi iPhone başka Aygıttan onaylama iPhone parolalar ve hesaplar yok İphone şifrelenmiş verileri sıfırla ne demek iPhone uçtan uca şifrelenmiş verileri sıfırla 0
Bilimsel İçerik Analizi – Hukuk Alanı – Hukuk Ödev Yaptırma Fiyatları – Ücretli Hukuk Ödevi – Hukuk Alanında Ödev Yaptırma

Özellikle, Bölüm 1.3’te tanımlanan doğrusal eşitleme fonksiyonu LinY (x), KE fonksiyonlarının sınırlayıcı bir formu olduğu için, onunla başka bir KE fonksiyonu arasındaki farkın standart hatası Teorem 5.3’ün sonuçları kullanılarak hesaplanabilir.

Bu standart hataya kıyasla fark küçük olduğunda, eY (x) yerine daha basit LinY (x) kullanmayı düşünmek mantıklı olabilir. Tabii ki, KE’de, LinY (x) formül (1.7) yerine büyük bant genişliğine sahip (4.31) kullanılarak hesaplanır.

Bir şeyleri ayarlamak için, e1 (X) ve e2 (X) ‘in KE formuna (4.31) sahip olan ancak hX ve hY değerleri nedeniyle farklılık gösteren iki eşitleme fonksiyonunu gösterdiğini varsayalım.

Aşağıdaki teorem 5.3, eˆ1 ve eˆ2 için SE-vektörlerini, yani (5.13) ‘ten Je1 JDF C ve Je2 JDF C vektörlerini hesapladıysak, eˆ1 arasındaki fark için SEED bileşenlerine zaten sahip olduğumuzu gösterir. ve eˆ 2.

Teorem 5.3’ün ispatı, Je1 −e2 = Je1 – Je2 ilişkisini kullanması dışında Teorem 5.1’inkine benzer.

Teorem 5.3’ü kullanarak “farkı eşitlemenin standart hatası” olan SEED’i olarak tanımlarız.

Dolayısıyla, SEED, iki SE-vektörü arasındaki farkın uzunluğudur. Teorem 5.1 ve diğer yerlerde C-matrislerini kullanmamız, (5.15) ve (5.28) ‘deki sonuçla motive edilir. Bunlar, SE-vektörlerini kullanarak SEE ve SEED’i hesaplama açısından verimli hesaplama yolları sağlar.

Teorem 5.3, eˆ1 ve eˆ2 arasındaki süreklilik sürecindeki bant genişliği farklılıklarından daha karmaşık farklılıkları barındırmak için biraz genelleştirilebilir. CB Tasarımında, wX ve wY seçimi, DF’nin Jacobian’ının yanı sıra bant genişliğinin son seçimlerini de etkiler. Bu durumda, önce Je1 JDF1 C ve Je2 JDF2 C hesaplanmalı ve sonra çıkarılmalıdır, yani

Var (eˆ1 – eˆ2) = || Je1 JDF1C – Je2 JDF2C || 2. (5,37)

Bölüm 11’de, e1’in Zincir Denkleştirme varsayımlarından türetildiği, e2 ise Tabakalaşma Sonrası Eşitleme varsayımlarından türetildiği e1 ve e2 seçimini de ele alacağız. Formül (5.37), CE için SE-vektörünü doğru bir şekilde yorumladığımızda bu durumda da geçerlidir.

Anahtar Zinciri nedir
Anahtar Zinciri erişimi
iCloud Anahtar Zinciri Şifreleri görme
Anahtar Zinciri parolası nedir
İphone şifrelenmiş verileri sıfırla ne demek
iPhone başka Aygıttan onaylama
iPhone uçtan uca şifrelenmiş verileri sıfırla
iPhone parolalar ve hesaplar yok

Zincir Eşitleme için SEE ve SEED

Zincir eşitleme, şimdiye kadar düşündüğümüz diğer KE yöntemlerinden önemli yönlerden farklıdır. İki SG bağlantısının sonuçlarını X ila Y eşitlemesinde birleştiren iki aşamalı bir prosedürdür. SEE ve SEED’in hesaplanması açısından, diğer tasarımlardan en önemli farkı, r ve s, Hedef popülasyon T üzerindeki X ve Y için skor olasılıklarının vektörleri asla doğrudan hesaplanmaz.

Dolayısıyla, Tasarım Fonksiyonu ve diğer tasarımlar için SEE ve SEED’in hesaplanmasında çok önemli bir rol oynayan Jacobian JDF, CE’de farklı bir karaktere sahiptir. Buna ek olarak, eşitleme işlevi, eY (CE) (x), diğer iki bağlama işlevinin bir bileşimidir, böylece doğrudan (4.31) biçimine sahip değildir ve bunun yerine, devam eden dört cdf ve Eşitleme fonksiyonunun tartıştığımız diğer KE vakalarında yaptığı gibi sadece iki yerine tersleri (aşağıya bakınız).

Bununla birlikte, CE’nin daha basit iki SG bağlantısından oluşturulmuş olduğu gerçeğinden olabildiğince çok yararlanmak istenir. CE için SEE ve SEED’e yaklaşımımız, bu bağlantıları daha basit SG durumu ile kullanır ve SG Tasarımı için oluşturduğumuz sonuçlardan yararlanır.

CE için eşitleme işlevi şu şekle sahiptir:

eY (CE) (x; rP, tP, tQ, sQ) = eY (eA (x; rP, tP); tQ, sQ), (5,38)

burada eA (x) = eA (x; rP, tP), birinci SG Tasarımını kullanarak P üzerinde X’ten A’ya SG bağıdır ve eY (a) = eY (a; tQ, sQ), ikinci SG Tasarımını kullanarak Q üzerindeki AtoY’denGlinkidir . CE zincirindeki iki halkanın her biri olağan KE formuna sahiptir:

eA (x; rP, tP) = H − 1 (FhXP (x; rP); tP)

eY (a; tQ, sQ) = G − 1 (HhAQ (a; tQ); sQ). (5.40) hY Q

EA (x; rP, tP) ve eY’nin (a; tQ, sQ) Jakobenleri, F, G, r ve s’nin uygun yeniden yorumları kullanılarak formül (5.19) ‘dan hesaplanabilir. Bunları sırasıyla JeA (x) ve JeY (a) olarak tanımlıyoruz. EY (CE), JeY (CE) (x) ‘in Jacobian’ı JeA (x) ve JeY (a)’ dan oluşabilir.

Bunu görmek için, ilk olarak, eY (CE) ‘nin Jacobian’ının, dört puan olasılığı, rP, tP kümesine göre eY (CE) (x; rP, tP, tQ, sQ) türevlerinin bir satır vektörü olduğunu not ederiz. , tQ ve sQ, (bu sırayla), diğer tasarımlarda olduğu gibi sadece r ve s yerine. Sonra, e′Y (a), eY (a) ‘nın a’ya göre türevini göstersin.

Ardından, kısmi farklılaşma için zincir kuralı JeY’yi (CE) şu şekilde ifade etmemize izin verir:

JeY (CE) (x) = (e′Y (a) JeA (x), JeY (a)). (5,42)

(5.42) ‘de, içindeki türevlerin nerede değerlendirileceğine ilişkin hafif bir karmaşıklık vardır. Kural “tüm a’ları eA (x) olarak ayarla” dır. Bunu yaparsak, (5.42) olur

JeY (CE) (x) = (e′Y (eA (x)) JeA (x), JeY (eA (x))). (5,43)

(5.43) ‘ün sol tarafı [1 × (J + L + L + K)] – boyutludur ve sağ tarafın iki bileşeni vardır. İlki, e′Y (a) JeA (x), [1 × (J + L)] – boyutludur, çünkü e′Y (a) bir skalerdir ve JeA (x) [1 × (J + L) )] – boyutlu ve ikincisi, JeY (a), [1 × (L + K)] – boyutludur. Dolayısıyla, (5.42) ‘nin her iki tarafı [1 × (J + 2L + K)] boyutlu satır vektörleri ile sonuçlanır.

EY’nin (CE) yaklaşık varyansını değerlendirmek için δ-yöntemini kullanmak için, skor olasılık tahminleri vektörünün ortak kovaryans matrisine ihtiyacımız var.

(5.44) ‘teki bölümlenmiş vektör için kovaryans matrisi, v (Pˆ) ve v (Qˆ)’ nin ayrı kovaryans matrislerine uygulanan SG Tasarımı için Tasarım Fonksiyonundan kolayca elde edilir. Her şeyden önce, v (Pˆ) ve v (Q independent) bağımsız oldukları için sadece kovaryans matrisini bulmamız gerekir.

Ve DQ, sırasıyla TP boyutlu (J + L) ve TQ boyutlu (L + K) ‘dir. (5.47) ve (5.48) ‘de U’lar ve V’ler Tablo 5.5’ten gelir, ancak her birinin başvurduğu matris faktörlerini, DP popülasyonunu tanımlamak için P ve Q alt simgelerini ekliyoruz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir